Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мажд Алгафари избухна: Пикая върху ЕС и НАТО, с Русия бяхме по-добре!

Мажд Алгафари избухна: Пикая върху ЕС и НАТО, с Русия бяхме по-добре!

Мажд Алгафари срина евроатлантическите ни партньори!

Един от хората, които стоят най-близо до президента Румен Радев, журналистът Мажд Алгафари направи на пух и прах НАТО и ЕС. Той открито им се противопостави заради критиките им към военния министър на България Стефан Янев.

Преди няколко дни Янев си позволи открито да се противопостави на изграждането на нови военни бази на НАТО у нас, които да бъдат използвани в евентуална бъдеща война с Русия. Това му навлече куп критики от Запада.

Мажд Алгафари, който е член на инциативния комитет, издигнал ген. Радев и Илияна Йотова за втория им мандат, иронизира евроатлантическите ценности и по този начин изрази възмущението си от поведението на Запада спрямо Янев, писа Onovini.eu.

“На някакви си там от НАТО не им харесало изявлението на министъра на отбраната. Тогава да си сложат един министър, един президент и един парламент на цялото НАТО”, възмущава се Алгафари.

Мажд Алгафари се подигра с НАТО и ЕС

Той стига и по-далеч в критиките си към Запада, като се връща към миналото. Според него България е била по-добре по време на соца, отколкото е сега, поне що се касае външната политика.

“Ние от СССР бяхме по-малко зависими, отколкото сме сега от НАТО и ЕС. Руснаците поне ни даваха самолети напълно безплатно, имахме и производство. Участвахме напълно безплатно и в космически програми. Сега направо могат да закриват държавата и да я връчват на НАТО и ЕС.”, иронично подхвърля братът на Нидал Алгафари.

Интересен факт е, че двамата братя със сирийски корени са политически опоненти. Мажд е близък до Румен Радев и е против подмазването на Запада, а Нидал беше в инициативния комитет, издигнал проф. Анастас Герджиков за президент и се счита като човек на ГЕРБ.

За да завърши атаката си върху западните сили, Мажд Алгафари дори стига до цинични думи.

“Има две дръвчета, който Рекс (кучето му) обича да препикава. Нарекъл съм ги НАТО и ЕС. С Рекс отиваме да ги препикаем”, казва Мажд Алгафари.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Мажд Алгафари избухна: Пикая върху ЕС и НАТО, с Русия бяхме по-добре!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!