Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев „подписа“ уволнението на Херо Мустафа! Забрани на САЩ да си развява коня у нас

Радев 'подписа' уволнението на Херо Мустафа! Забрани на САЩ да си развява коня у нас

Румен Радев сложи край на американските мечти за атака на Русия през България!

Подкрепа за Янев

Президентът Румен Радев подкрепи министъра на отбраната Стефан Янев в позицията му, че НАТО няма право на допълнителни военни бази в България. По този начин всички надежди на САЩ, че ще атакуват Русия през България, рухнаха, писа Dw.com.

Според държавния глава, ако НАТО разположи още военни бази у нас, има опасност за сигурността на мирното население на страната, което е недопустимо. Затова на този етап Америка си остава с четирите бази, направени преди 15 години.

Не е тайна, че ген. Радев намира и настоящите бази за опасни за България. Те са създадени с одобрението на тогавашния президент Георги Първанов.

Румен Радев подкрепя Стефан Янев относно базите на НАТО

Премиерът Кирил Петков преди дни изрази различна позиция. Той определи изказването на министъра на отбраната Стефан Янев, което беше срещу допълнителните бази на НАТО у нас, за негово лично мнение. Това обаче по закон не е така.

Главнокомандващ на армията на България е президентът. Военният министър е пряко подчинен на президента и в случая те двамата са тези, които могат да взимат решения за военната политика на страната.

Така че тук Кирил Петков не може да стори нищо и ще трябва да се примири с позицията на Радев и Янев. Според някои слухове дори президентът е наредил на военния министър да изрази публично тази позиция.

Вече се прокрадват информации, че в Белия дом са недоволни от работата на своя посланик у нас Херо Мустафа. Позицията на България за базите на НАТО утежнява още повече положението на Мустафа. Тя беше нахокана от Джо Байдън и след изказването на Радев, че Крим е руски. Освен това е подложена на критики и за това, че не може да склони България да пусне Северна Македония в ЕС.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Радев "подписа" уволнението на Херо Мустафа! Забрани на САЩ да си развява коня у нас

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!