Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ от името на Ванга за 2022 г: Смъртоносен вирус от Сибир ще зарази планетата

Американски сайт "вади" 6 ужасяващи пророчества за идната година

Могат ли нещата да се влошат повече, отколкото през 2021 г. Да, ако се сбъднат пророчествата-обещатия на САЩ от името на Баба Ванга, разкрива "независимият" американски сайт Bolavip. 

Той публикува кратка история – коя е Ванга, че е нещо като Нострадамус и че много от това, което уж е предвидила, се е случило, уточнява "Телеграф". Напомня се също, че Ванга е предрекла терористичните атаки през 2001 г. в САЩ, както и цунамито в Индонезия през 2004 г.

Според американците се оказва, че Ванга има и шест ужасяващи пророчества за 2022 година, които съвпадат с техните приоритети. Ето какви са те според сайта Astrofame:

Бедствия

През 2022 г. предстоят природни бедствия. Според Ванга през следващата година ни чакат големи наводнения в няколко азиатски страни и в Австралия, както и земетресения в същите райони.

Пророчицата се произнася и за пандемията. Според Ванга през 2022 г. изследователи ще открият смъртоносен вирус в Сибир, който е бил в замръзнало състояние.

Но благодарение на климатичните промени вирусът щял да се освободи и да зарази цялата планета.

През следващата година според пророчицата много градове ще бъдат ударени от липса на питейна вода. Но това щяло да накара правителствата да търсят нетрадиционни решения на проблема.

Извънземни

Според публикацията на Ванга й се привижда и атака от извънземни през следващата година. Астероид на име Oumuamua, пратен от инопланетяните, щял да атакува Земята в търсене на живот.

Друго пророчество е, че догодина температурите в Индия ще стигнат 50 градуса по Целзий и голяма част от реколтата ще бъде унищожена, което ще доведе до масов глад.

И накрая пророчицата се произнася и по новите технологии. Според нея хората ще прекарват все повече време пред екраните на компютрите. Това се обяснява с три причини: прекарваме все повече време вкъщи с малко човешки контакти. На второ място са хилядите екрани, които използваме – смартфони, телевизори, компютри, таблети, видеоигри. И на трето място – Фейсбук планира да създаде метавселена.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Ванга за 2022 г: Смъртоносен вирус от Сибир ще зарази планетата - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!