Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Този хрисим красавец дето днес се опъва, реактивира със своят подпис някъде между 250-300 агенти на ДС, за да ги прикрие!

Peter Boyadjiev

До сега съм се въздържал съвсем съзнателно, но днес няма да го направя. Ако ДБ искаха да са последовтелни, не трябваше да предлагат и настояват за Атанасов. И ще кажа нещо което много малко хора знаят.

През 1998 година, тоест по времето на ОДС той беше шеф на НСС, сегашната ДАНС. Министър на вътрешните работи беше Богомил Бонев. Тогава се гласува един окастрен закон за агентите на дс, според който реактивираните беше незаконо да се разкриват. И този хрисим красавец дето днес се опъва, реактивира със своят подпис някъде между 250-300 агенти на дс, за да ги прикрие. За това има и други разбира се, които да свидетелстват. Гротеска е той да символизира лицето на промяната. И не ми се мусете. Няма наши, няма ваши. Това което знам ще го казвам. Разбира се има и много други неща, но те са по-маловажни.

Между другото той беше шеф на тази комисия и по времето на реформаторския блок.И да не говорим, че с бивши агенти не може да се прави промяна, а със прокурори от времето на Тодрор Живков може да се прави. Хайде стига с тези двойни аршини. Те ни докараха до тук.

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ..

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!