Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Позволявате ли друго мнение, освен война?

МАРТИН КАРБОВСКИ:

Има хора, които се опитват да накарат военния министър Янев да се оправдава за мнението си, че на Балканите (и България) не се нуждаем от присъствие на (повече) натовска или американска войска. Тези хора са или изменници, или не са чели зловещата наша история през нашия български ХХ век.

Има и друго мнение освен дрънкането на оръжие и пропагандата на руска заплаха. То е в недрата на националните корени, в духа ни и в логиката на историята и бъдещето.

Ние просто не искаме да се противопоставяме на Русия. Няма за какво. А и да има, това винаги ни носи исторически беди. Катастрофи.

Зовящите за повече войска на българска територия са пудели на чужди посолства. Но те са и пудели зомбита, които не подозират какво нещастие е една малка война наоколо и каква космическа глупост е от еничарене да станем мишена на руснаците. Защото утрешната война няма да има фронт, както войната на ХХ век.

Иванов, Петков и другите редници на новия Вермахт трябва да изразят своето русофобие далеч оттук. В Турция, Чечня, Афганистан или Пакистан. У нас искаме мир.

Предлагането на територии, бази, войска и инфраструктура ще е не просто война. А гражданска война.

Това, че не искаме американска война у нас, не ни прави анти-американци. Татуирайте си тази мисъл.

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!