Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин: Мястото на България не е на фронта срещу Русия

Владимир Путин не вижда бъдеще за България в НАТО и ЕС!

Русия приобщава България

Руският президент Владимир Путин призова България да не се поддава на натиска на САЩ за разполагане на допълнителни военни бази в страната. Той е категоричен, че мястото на България не е на фронта срещу Русия.

Според лидера на най-голямата държава в света България я чака само лошо от НАТО и ЕС. Той не вижда бъдеще на нашата страна, ако подкрепи САЩ в евентуална война с Русия, която изглежда все по-вероятна.

„Ако българите сега не застанат зад нас, утре САЩ и ЕС ще ви заличат окончателно. Без руска защита България ще бъде разчленена на три етнически части, натиквайки българския етнос в обща територия с ромския етнос в много по-малки от днешните граници.“, отсича категорично Путин пред руски медии.

Владимир Путин не вижда бъдеще за България в НАТО

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Според някои източници президентът на Русия отново е обърнал поглед към България след изказването на Румен Радев, че Крим е руски. Преди това Путин беше отписал България като съюзник, но вече очевидно я смята за една от страните от ЕС, където може да пробие Запада. Другата такава е Унгария на Орбан.

Руската държава е готова за отпор на НАТО във всеки един момент, ако се стигне до военни действия в Украйна. Ако се стигне дотам, не е ясно поведението на България. Макар да е част от НАТО, министърът на отбраната Стефан Янев се обяви против американските бази у нас, писа Novini.bg.

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ..

Източник/ци: Владимир Путин: САЩ ще разчлени България на три и ще я натика при циганите!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!