Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шойгу: САЩ готвят провокация с химическа атака в Източна Украйна

Американски частни военни компании, базирани в Донецка област, подготвят провокация с химически вещества в Източна Украйна, заяви руският министър на отбраната.

„Идентифицирахме присъствието на над 120 членове на американски наемни групи в градовете Авдеевка и Красни Лиман за извършване на провокации... , Контейнери пълни с неидентифицирани химически компоненти, бяха доставени в градовете Авдеевка и Красен Лиман за извършване на провокации“, държавната информационна агенция ТАСС цитира Шойгу.

"САЩ засилват военното си присъствие в близост до границите на Русия, като в страните от Източна Европа са разположени около 8000 американски части", заяви от своя страна руският министър на отбраната Сергей Шойгу, цитиран от БГНЕС.

"Военната и политическата ситуация в света продължава да се влошава... Напрежението по западните и източните граници на Русия нараства. САЩ изграждат разширено военно присъствие в близост до границите на Русия... Американски части с обща численост около 8000 военнослужещи са разположени в източноевропейски страни на ротационен принцип", заяви министърът по време на заключителната среща с Путин.

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Petel.bg - новини - Шойгу: САЩ готвят провокация с химическа атака в Източна Украйна

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!