Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Условия, при които Русия ще даде военен отговор на НАТО

Условия, при които Русия ще даде военен отговор на НАТО

/Поглед.инфо/ Ако алиансът непрекъснато атакува болните места на Русия и отказва диалог, Москва може да даде на НАТО военен отговор, каза Константин Гаврилов, ръководител на руската делегация на преговорите във Виена за военна сигурност и контрол на въоръженията.

„Всички прекрасно разбират, че настъпва моментът на истината в отношенията между Русия и НАТО. Не можеш постоянно да стъпваш по болните места на Русия, трябва да си решителен... Разговорът трябва да е сериозен и всички в НАТО разбират много добре, въпреки цялата сила и мощ, че е необходимо да се предприемат конкретни политически действия, в противен случай алтернативата са военно-технически и военни отговори от Русия“, каза той в ефира на канала „Русия 24“, предава РИА Новости .

САЩ ще трябва да започнат диалог с Русия, дори и да не искат, каза той. В противен случай Русия ще трябва да предприеме военно-технически и военни стъпки или ще се създадат нови контразаплахи за страните от НАТО.

По-рано заместник-министърът на външните работи Александър Грушко каза, че Западът има два начина: да приеме сериозно предложенията на Русия за гаранции за сигурност в Европа или да се справи с военно-техническа алтернатива.

Припомняме, че външното министерство на публикува в петък   проекти на споразумения между Русия, САЩ и НАТО за гаранции за сигурност. В споразумението присъства прекратяване на по-нататъшното разширяване на НАТО и отказ от присъединяване на Украйна към алианса.

Превод: ПИ

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Условия, при които Русия ще даде военен отговор на НАТО - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!