Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Тайни срещи" в резидентурите на ЦРУ и СВР редят проксита във властта. Битката е за председателя на НС, МВР, МО и ДАНС

"Тайните срещи" са в резидентурите на ЦРУ и СВР, а не на "Позитано"20. Американците и руснаците се опитват да инсталират свои проксита във властта, заяви източник от службите.
 
Според него битката е за позицията на председателя на НС, МВР, МО и ДАНС. Американците лобирали за Ива Митева, руснаците за Корнелия Нинова.
 
Американците стоят зад кандидатурите на Стефан Янев за министър на отбраната и Бойко Рашков за министър на вътрешните работи, твърди източникът.
 
Посланикът на САЩ Херо Мустафа подкрепяла Бойко Рашков за шеф на МВР и не приемала никакъв вариант за министър на МО освен Стефан Янев. 
 
Американците се обявили срещу кандидатурата на о.р. ген Атанас Атанасов за директор на ДАНС, тъй като работели много добре със сегашното ръководство.
 
Президентът Румен Радев обяви, че ще свика парламента на 3 декември, за да изчака връщането на посланик Херо Мустафа от Вашингтон преди гласуването за председател на НС и правителството, коментира източникът от службите.
 
Ако посолството на САЩ не успее да овладее кадрово правителството и парламента, пролетта кръгът "Сорос" и резидентурата на ЦРУ ще организират протести като през лятото на 2020, но този път срещу своите "проксита", които не са успели да изпълнят поръчката за овладяване на цялята власт. 
 
bgsniper.com 

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: "Тайни срещи" в резидентурите на ЦРУ и СВР редят проксита във властта. Битката е за председателя на НС, МВР, МО и ДАНС

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!