Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандален кмет води селяни на безплатно море срещу ваксина

Скандален кмет води селяни на безплатно море срещу ваксина

Една седмица безплатна почивка в 4-звезден хотел на Приморско ще получи всеки, който се ваксинира в Забърдо. Това обяви Валентин Черпоков, кмет на красивото село, прочуло се като родопския Холивуд.

По този начин той се опитва да мотивира местните да бъдат по-активни във ваксинирането. Причината е, че напоследък броят на заболелите и починалите в селото се е увеличил. Ваксинираните ще отдъхват в Приморско, транспортът e осигурен от пловдивска фирма, каза Черпоков. Той допълва, че много от хората в селото за първи път ще видят море.

Скандалният кмет се прочу през лятото, след като терористи запалиха колата на дъщеря му насред селото. Черпоков видя тогава политическа акция  срещу личността си.

"Вече две години бял ден не сме видeли, постоянен тормоз, вече и върху семейството. Той нараства защото ме избраха за посланик за туризма на България по света.  Правим много неща и проекти за Забърдо, работим много и след всеки успех следва реакция" - твърди кметът.

Черпоков многократно е обвиняван, че издевателства над съселяните си, които не гласуват за него. Последната жалба в прокуратурата в гр. Чепеларе срещу Валентин от името на Росица Каварджиева – кандидат кмет на ДПС, вече година и половина   чака отговор.

"Три пъти ме награждават  и три пъти след това веднага започват - пускат някакви жалби до НАП, до където им дойде на акъла! За 42 години имам 40 проверки!" - възмущава се Валентин Черпоков и още чака Бойко Рашков да разкрие извършителите на  атентата срещу дъщеря му.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Потенциалният отрицателен ефект от ваксината срещу коронавируса

Бременна жена оцеля от COVID-19 по необичаен начин

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Скандален кмет води селяни на безплатно море срещу ваксина - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!