Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Те искат да ни спасят на всяка цена. На всяка! Но пък многократно съм виждал точно обратното

АФЕРА.БГ | ВЪРВЕТЕ НА МАЙНАТА СИ!

И някакъв супермаркет в Пазарджик раздавал безплатни ваучери за храна срещу… ваксинация. Ха!

За първи път във вече не чак толкова краткия си живот виждам такава всеобхватна, помитаща направо вълна на хуманизъм от правителствата към собствените им граждани. Те искат да ни спасят на всяка цена. На всяка!

Но пък многократно съм виждал точно обратното. Да изпращат на другия край на света млади мъже, за да загинат в някакви напълно безсмислени войни. Да оставят съвършено хладнокръвно убийци и педофили да вилнеят из градове и села.   Да наблюдават как хора умират от липса на елементарни медицински грижи /и не само у нас/. Да допускат напълно съзнателно възрастни да падат от глад и студ, когато може просто да се напълни един казан топла супа и да се скове някакъв дървен навес. Да вкарват умишлено в страните ни терористи, които взривяват и колят невинни и нищо неподозиращи граждани. Да се наслаждават как цели семейства с малки деца остават без покрив над главата с фразата „Така е при капитализма, ипотеките трябва да се плащат“.  Капитализъм ли казах?

Така че, виждал съм всичко това по много пъти и продължавам да го гледам. И знам, че когато има война, някои печелят много, адски много. Капитализъм, щото…

А сега изведнъж безплатно – смартфони, ваучери, томболи, билети за мач… Само и само да се ваксинираме. Държат се с нас като с видиотени деца. Хм, ще ме прощавате, но това предизвиква известно подозрение, все пак. Първо ще си отворите всички банкови сметки /и офшорните/ и тогава ще разговаряме. Точка. Дотогава под двадесет процента.

Adios, Auf Wiedersehen, Sayōnara, До Свидания, Au Revoir, Arrivederci… Или просто казано – Вървете на майната си!

Степан Поляков

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

Как да оцелеем пандемията и мерките

Връзката между здравето и морала

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: АФЕРА.БГ | ВЪРВЕТЕ НА МАЙНАТА СИ!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!