Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доцент Мангъров и пациентски организации: Не се знае колко безопасни са ваксините срещу Ковид-19. Всеки да решава сам за себе си

Доцент Мангъров и пациентски организации: Не се знае колко безопасни са ваксините срещу Ковид-19. Всеки да решава сам за себе си.

Доцент Мангъров и пациентски организации са на мнение, че не се знае колко безопасни са ваксините. „Първото, което поискаха фармацевтичните компании, беше да се снеме отговорността от тях. За това подписваме информирано съгласие.

Не е минало време и не се знае какво точно могат да причинят ваксините срещу Ковид-19“, каза Мангъров. От пациентски организации пък дадоха за пример медикаменти, за които фармацевтичните компании са били осъдени за милиони, защото след години се разбрало,

че са канцерогенни някои съставки и са свалени от пазара. Дадоха и пример за некоректно отразяване на странични ефекти, защото пациент получил тромбози след ваксинация, но след това не са пожелали да го отразят в регистрите, защото бил спасен и излекуван. Мангъров бе категоричен, че всеки доброволно трябва да реши дали да се ваксинира. Той даде пример за ваксина, измислена през далечната 1939 година и изобретателят й е получил Нобелова награда. През 1970 година забраняват същата ваксина, защото се оказва канцерогенна. Мангъров заяви, че не е против ваксинацията, а е против налагането й като задължение. Който иска да се ваксинира, каза още доцента.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Чудеса за подобряване на духа и тялото

Връзката между здравето и морала

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Доцент Мангъров и пациентски организации: Не се знае колко безопасни са ваксините срещу Ковид-19. Всеки да решава сам за себе си.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!