Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев: Борисов се опитва да ме злепостави в Брюксел. След като целият свят разбра какъв е!

Дойде служебното правителство на президента и българите изведнъж видяха как министрите могат да работят и в полза на България. Крадливата шайка на Борисов позорно отива на сметището

Герберопитеците заливат Брюксел с лавина от жалби срещу служебното правителство и президента Румен Радев. Хленчат и клеветят до Бога. Както винаги обаче държавният глава им отговори с аргументи и достойнство.

Бойко Борисов няма как да ме дискредитира. И в Европейския съюз и в САЩ разбраха що за стока е.

Най-арогантното е, че мутрите на Борисов

обвиняват Румен Радев и назначеното от него правителство в погазване на законите и предизвикване на конституционална криза. Точно те, които не просто погазваха и продължават да погазват законите чрез машата си Иван Гешев. Борисов и тъпите му калинки просто се гавреха със законите .

Против всякаква законност управляващата мутра командваше как да гласуват парламента, не стъпваше в Народното събрание, а по закон е длъжен да отговаря на питания и да се отчита пред парламента.

Той отказа да даде отчет пред депутатите

за какво излетяха само за две седмици при извънредното положение 5 милиарда лева? При това тогава не бяха отпуснати нито стотинка помощи нито за пенсионерите, нито за бизнеса.

За милиардите по „Турски поток“, за милиардите за водния холдинг, за милиардите за саниране, за безотчетните авансово платени милиарди за магистрали, които дори още не са на чертеж, за милиарда, отпуснат на 8 фирми – все на наши момчета от ББР , за милиарда платен на руснаците за едни ядрени реактори, които ги няма…

Борисов и шайката му крадат милиаради, милионите от години вече не им се услаждат. И тези престъпници говорят за спазване на закона?

И каква стана тя? Дойде служебното правителство и изведнъж българите видяха с очите си, че едни висши държавни чиновници могат да работят и за България. При това сравнение шайката мутри на Борисов

гарантирано отиват на сметището.

Държавният глава коментира от Брюксел, където се обсъжда бързото възстановяване на ЕС след ударите от пандемията. Той подчерта, че невнасянето на плана за възстановяване, което трябваше да направи ГЕРБ, не е просто саботаж срещу България. Този план е негоден, той е в насипно състояние и не може да послужи за възстановяването на българската икономика.

Затова сега екип на служебното правителство усилено работи по подготовката му. Тъкмо в този план е заложено България да има занапред шест медицински хеликоптера, като досега нямаше нито един, каза президентът.

Проститутки довършиха "набожния" Борисов, сега вече Бойко Рашков го спипа!

Излезе нова скрита камера с Яне Янев: Пеевски е 100% подчинен на Бойко

Цацаров разпита Борисов и Горанов – вече са невинни

Вижте как Бойко Борисов кадрува в съдебната власт (НОВО РАЗСЛЕДВАНЕ + ВИДЕО)

Източник/ци: Румен Радев: Борисов се опитва да ме злепостави в Брюксел. След като целият свят разбра какъв е! | Тема 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!