Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Излезе нова скрита камера с Яне Янев: Пеевски е 100% подчинен на Бойко

Бойко Борисов е дал 11 депутатски места на хора на Делян Пеевски на последните избори на 4 април.

"За да може тия гласове на ДПС да отидат при Борисов".

Това твърди в запис със скрита камера, публикуван от „Антикорупционен фонд“ бившият депутат и съветник на Борисов Яне Янев.

Причината е, че така гласовете отиват от ДПС към ГЕРБ, обяснява Янев, като посочва като един от тези депутати е „Марин Маринов, бившия министър“. Вероятно става въпрос за грешка на езика и се говори за бившия шеф на МВР Младен Маринов. „В момента Пеевски е 100 % подчинен на Борисов. С Доган всичко приключи“, казва Янев.

Бившият депутат и съветник на Бойко Борисов в борбата с корупцията Яне Янев разкрива част от схемата кой на кого е подчинен реално в прокуратурата, антикорупционната комисия КПКОНПИ и специализирания съд при предишното управление. Това се вижда в новата серия на разследването на „Антикорупционен фонд“ за задържането на бизнесмена Веселин Денков и опитите на партньорката му Ивайла Бакалова да го освободи от ареста. Записите, в които се обяснява връзката между Борисов, Цацаров, Гешев и председателя на специализирания съд Георги Ушев, са направени със скрита камера.

След като е научил, че е сниман, Янев и изпратил до „Антикорупционен фонд“ чрез адвоката си изричен отказ да се бъде излъчен.

В един от записите става ясно, че Янев се е срещал със два пъти със Сотир Цацаров и дори го е предупредил, че конюнктурата се променя. Цацаров отговорил, че само заради него може да съдейства за освобождаването на Денков.

Видеото вижте в линка https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=337442084652817

Източник/ци: Petel.bg - новини - Излезе нова скрита камера с Яне Янев: Пеевски е 100 % подчинен на Бойко

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!