Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп е защитната стена на човечеството срещу глобалния ГЕНОЦИД на ККП

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Тръмп срещу глобалистичната машина за геноцид

Грубите нарушения на човешките права в Китай не спират нито за минута

В ход е програма за глобално унищожение, като хората трябва да бъдат елиминирани от планетата Земя. Геноцидният дневен ред на глобалистите изисква абсолютно подчинение от масите, които са подложени на унищожение, поради което и националистическите / популистки лидери също са взети на прицел от глобалистите.

Грубите нарушения на човешките права в Китай не спират нито за минута

Победата на Тръмп на изборите през 2020 г. е не просто политически въпрос, а по-скоро проблем на човешкото оцеляване. Нито едно човешко същество на нашата планета не е в безопасност, докато съществува Китайската комунистическа партия (ККП) и докато ККП ръководи усилията за глобално унищожение, насочени към всички некитайци по света. ККП е проникнала и сега контролира по-голямата част от Америка, включително законодателите, съдилищата, медиите и технологичните гиганти.

Всички американци, взели пари от ККП, за да предадат собствената си държава, трябва, разбира се, да бъдат арестувани, съдени за държавна измяна и публично екзекутирани, ако бъдат признати за виновни. Те са предали не само своята нация, но и всичките си себеподобни. Те са врагове на човечеството.


ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.hangthecensors.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!