Става фалшифициране на изборите, смята президентът на Федералната конфедерация на профсъюзите

Происходит фальсификация выборов, считает председатель Федеральной избирательной комиссии США

Задочните бюлетини лежат на маса в очакване на обработка в Cobo Center, Детройт, Мичиган, 4 ноември 2020 г. Elaine Cromie/Getty Images

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Председателят на Федералната избирателна комисия Джеймс "Трей" Трейнор заяви пред Newsmax TV на 6 ноември, че местата, където наблюдателите нямат право да наблюдават процеса на преброяване, могат да бъдат замесени в изборна измама.

„Вярвам, че на тези места се извършва измама с гласове на избиратели“, каза той. "В противен случай те биха позволили да присъстват наблюдатели."

Джеймс Э. Трейнор III на слушании по утверждению членства в Федеральной избирательной комиссии в Вашингтоне

Джеймс Е. Трейнор дава показания на изслушване пред Федералната избирателна комисия, Вашингтон, 10 март 2020 г. Каролайн Бреман / CQ-Roll Call, Inc чрез Getty Images

Въпреки съдебното разпореждане, позволяващо на наблюдателите на Републиканската партия да броят бюлетини на разстояние от шест фута (≈1,8 м), Пенсилвания не позволи на републиканците да влязат в избирателните секции.

„Не им беше предоставен пълен достъп“, каза председателят, добавяйки, че принципът на откритост не е спазен при изборите.

„Цялата ни политическа система се основава на прозрачност, за да се избегне корупцията“, каза той, отбелязвайки, че липсва прозрачност при преброяването на гласовете в Пенсилвания и други щати.

Работники избирательных участков подсчитывают бюллетени в Филадельфии, штат Пенсильвания, 4 ноября 2020 года

Работници в избирателните секции броят бюлетини във Филаделфия, Пенсилвания на 4 ноември 2020 г. Спенсър Плат / Гети изображения

Трейнор подчерта, че държавният закон позволява на наблюдателите да присъстват на избирателните секции и ако този закон не е спазен, тогава тези избори са незаконни.

Според Трейнор съдебните дела, заведени от екипа на Тръмп, имат „много обосновани обвинения“ и съдебната система трябва да ги „провери щателно“. Той също така смята, че някои от исковете вероятно ще бъдат отнесени до Върховния съд.

На 5 ноември екипът на Тръмп спечели съдебно дело, когато съдия-демократът от Пенсилвания Кристин Фицано Кенън отсъди да се позволи на наблюдателите да присъстват при броенето на бюлетините във Филаделфия на разстояние от шест фута.

Същия ден Пам Бонди, асистент в предизборната кампания на Тръмп и бивш генерален прокурор на Флорида, каза пред журналисти, че избирателните служители са преместили бариерите на шест фута разстояние, но в същото време са преместили бюлетините в задната част на сградата, така че наблюдателите да не могат да ги видят. 

Бонди също така добави, че шерифът на Филаделфия е отказал да помогне да се изпълни заповедта на съдията.

Бывший генеральный прокурор Флориды Пэм Бонди и советник кампании Трампа Кори Левандовски (справа) выступают за пределами конференц-центра Пенсильвании, Филадельфия 5 ноября 2020 года

Бившият главен прокурор на Флорида Пам Бонди и съветникът в кампанията на Тръмп Кори Левандовски (вдясно) говорят пред Конгресния център на Пенсилвания, Филаделфия, Пенсилвания, 5 ноември 2020 г. KENA BETANCUR / AFP чрез Getty Images

На 7 ноември бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън обяви победата си на изборите, но президентът Тръмп заяви, че процесите продължават и изборите далеч не са приключили.

„От понеделник нашият екип ще започне съдебни процеси, за да гарантира, че избирателното законодателство се спазва изцяло и законният победител заема полагащото му се  място. Американският народ има право на честни избори, което означава преброяване на всички законни бюлетини и изключване на незаконните бюлетини. Това е единственият начин да гарантираме пълното обществено доверие в нашите избори.

Поразително е, че екипът на Байдън отказва да се съгласи с този основен принцип, изискващ преброяване на бюлетините, дори ако те са фалшиви, изфабрикувани или принадлежат на избиратели, които нямат право да гласуват или са мъртви. Само партия, която е виновна в  престъпление, може незаконно да попречи на наблюдатели да влязат в стаята за преброяване и след това да се бори в съда, за да не допусне достъпа им“, каза Тръмп.

Дъщерята на кмета на Ню Йорк демократа Де Блазио, се изпусна, че Байдън "е успял  да открадне" изборите... И ОЩЕ НЕЩО...

За 85% от американците преброяването на законните гласове е основен приоритет

Источник: The Epoch Times

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.epochtimes.ru/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...