За 85% от американците преброяването на законните гласове е основен приоритет

Для 85% американцев подсчёт законных голосов — главный приоритет

Работници помагат за обработката на отсъстващи бюлетини в Cobo Center, Детройт, Мичиган на 4 ноември 2020 г. Elaine Cromie/Getty Images

Дъщерята на кмета на Ню Йорк демократа Де Блазио, се изпусна, че Байдън "е успял  да открадне" изборите... И ОЩЕ НЕЩО...

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Айлин Лай

Айлин Лай

По-голямата част от гласоподавателите в Съединените щати заявиха, че на фона на неубедителните изборни резултати първият приоритет е да се гарантира, че всички легитимни гласове са правилно преброени, показва ново проучване на Hill-HarrisX.

От 2 до 4 ноември бяха интервюирани 2 897 респонденти в САЩ. Сред тях 85% от регистрираните анкетирани заявиха, че всеки законен глас трябва да бъде правилно преброен. И напротив, само 15% от анкетираните вярват, че основното е да се получат резултатите от изборите възможно най-скоро.

Сторонники президента США Дональда Трампа протестуют в Майами, 7 ноября 2020 года

Поддръжници на американския президент Доналд Тръмп протестират в Маями, 7 ноември 2020 г. CHANDAN KHANNA/AFP via Getty Images

Анкетите показват, че по-голямата част от американския народ са постигнали единодушно съгласие, независимо от партийната принадлежност.

 

78% от републиканците, 90% от демократите и 86% от независимите респонденти смятат, че правилното преброяване на легитимните гласове трябва да бъде основен приоритет.

В друга анкета 78% от анкетираните заявяват, че е нередно кандидат да обяви победа, преди да бъдат преброени всички гласове.

Комната для подсчета голосов в конференц-центре Пенсильвании в Филадельфии, штат Пенсильвания, 6 ноября 2020 года

Стая за преброяване на бюлетини в Конгресния център на Пенсилвания във Филаделфия, Пенсилвания, 6 ноември 2020 г. Charlotte Cuthbertson/The Epoch Times

„Избирателите почти всички са съгласни, че е по-важно да се преброят всички гласове, отколкото да се получи резултатът възможно най-скоро. Те се надяват кандидатите да не обявят преждевременно победа и в крайна сметка да се съгласят с резултатите от изборите и да насърчат поддръжниците си да направят същото“, каза Дритан Нешо, главен изпълнителен директор и водещ изследовател в HarrisX.

На 7 ноември личният адвокат на президента Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани заяви, че поне 600 000 гласа на настоящите президентски избори в САЩ са под съмнение.

На 8 ноември републиканският сенатор Тед Круз от Тексас обяви, че президентът Тръмп "все още има път към победата" и прогнозира, че съдебните дела на екипа на Тръмп могат да стигнат до Върховния съд.

Сенатор Тед Круз (штат Техас)

Сенаторът Тед Круз (Тексас) говори пред медиите в Капитолия, Вашингтон, 28 януари 2020 г. Charlotte Cuthbertson/The Epoch Times

„Вярвам, че президентът Тръмп все още има път към победата и този път е да преброи всеки легитимен глас, който е подаден, а също и да не брои гласовете, които са подадени с измама или незаконно. Имаме и законови процедури, за да определим кое е законно и кое не“, каза Круз.

Дъщерята на кмета на Ню Йорк демократа Де Блазио, се изпусна, че Байдън "е успял  да открадне" изборите... И ОЩЕ НЕЩО...

Источник: The Epoch Times

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.epochtimes.ru/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...