Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За 85% от американците преброяването на законните гласове е основен приоритет

Для 85% американцев подсчёт законных голосов — главный приоритет

Работници помагат за обработката на отсъстващи бюлетини в Cobo Center, Детройт, Мичиган на 4 ноември 2020 г. Elaine Cromie/Getty Images

Дъщерята на кмета на Ню Йорк демократа Де Блазио, се изпусна, че Байдън "е успял  да открадне" изборите... И ОЩЕ НЕЩО...

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Айлин Лай

Айлин Лай

По-голямата част от гласоподавателите в Съединените щати заявиха, че на фона на неубедителните изборни резултати първият приоритет е да се гарантира, че всички легитимни гласове са правилно преброени, показва ново проучване на Hill-HarrisX.

От 2 до 4 ноември бяха интервюирани 2 897 респонденти в САЩ. Сред тях 85% от регистрираните анкетирани заявиха, че всеки законен глас трябва да бъде правилно преброен. И напротив, само 15% от анкетираните вярват, че основното е да се получат резултатите от изборите възможно най-скоро.

Сторонники президента США Дональда Трампа протестуют в Майами, 7 ноября 2020 года

Поддръжници на американския президент Доналд Тръмп протестират в Маями, 7 ноември 2020 г. CHANDAN KHANNA/AFP via Getty Images

Анкетите показват, че по-голямата част от американския народ са постигнали единодушно съгласие, независимо от партийната принадлежност.

78% от републиканците, 90% от демократите и 86% от независимите респонденти смятат, че правилното преброяване на легитимните гласове трябва да бъде основен приоритет.

В друга анкета 78% от анкетираните заявяват, че е нередно кандидат да обяви победа, преди да бъдат преброени всички гласове.

Комната для подсчета голосов в конференц-центре Пенсильвании в Филадельфии, штат Пенсильвания, 6 ноября 2020 года

Стая за преброяване на бюлетини в Конгресния център на Пенсилвания във Филаделфия, Пенсилвания, 6 ноември 2020 г. Charlotte Cuthbertson/The Epoch Times

„Избирателите почти всички са съгласни, че е по-важно да се преброят всички гласове, отколкото да се получи резултатът възможно най-скоро. Те се надяват кандидатите да не обявят преждевременно победа и в крайна сметка да се съгласят с резултатите от изборите и да насърчат поддръжниците си да направят същото“, каза Дритан Нешо, главен изпълнителен директор и водещ изследовател в HarrisX.

На 7 ноември личният адвокат на президента Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани заяви, че поне 600 000 гласа на настоящите президентски избори в САЩ са под съмнение.

На 8 ноември републиканският сенатор Тед Круз от Тексас обяви, че президентът Тръмп "все още има път към победата" и прогнозира, че съдебните дела на екипа на Тръмп могат да стигнат до Върховния съд.

Сенатор Тед Круз (штат Техас)

Сенаторът Тед Круз (Тексас) говори пред медиите в Капитолия, Вашингтон, 28 януари 2020 г. Charlotte Cuthbertson/The Epoch Times

„Вярвам, че президентът Тръмп все още има път към победата и този път е да преброи всеки легитимен глас, който е подаден, а също и да не брои гласовете, които са подадени с измама или незаконно. Имаме и законови процедури, за да определим кое е законно и кое не“, каза Круз.

Дъщерята на кмета на Ню Йорк демократа Де Блазио, се изпусна, че Байдън "е успял  да открадне" изборите... И ОЩЕ НЕЩО...

Источник: The Epoch Times

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.epochtimes.ru/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!