"ПОБЕДА НА СВЕТЛИНАТА! 80% ЗА ТРЪМП, 20% ЗА БАЙДЪН!"

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

"ПОБЕДА НА СВЕТЛИНАТА! 80 % ЗА ТРЪМП, 20 % ЗА БАЙДЪН! 73,9 милиона от избирателите са гласували за Тръмп, 25,9 милиона са гласували за Байдън. Това обяви в популярното си предаване от Москва политологът Игор Панарин, професор от Дипломатическата академия в Москва, д-р на политическите науки и бивш високопоставен служител на КГБ. Такива са действителните резултати от гласуването след като бе разкрита небивалата досега в историята на Съединените щати фалшификация на изборите, както с фалшиви бюлетини, така и с измамен софтуер за броене на гласовете, разположен в централата на ЦРУ във Франкфурт на Майн. Както вече се разбра, официалните бюлетини на правителството са били отпечатани с радиоактивен изотопен воден знак, сложен код за киберкомуникации, което позволява да бъдат открити, където и да се намират. А момчетата от централата на ЦРУ във Франкфурт на Майн допълнително са фалшифицирали отчитането на резултатите от гласуването и бяха арестувани преди 3 дни.

С този софтуер са били повлияни и изборите в други държави. Последва незабавната смяна на Министъра на отбраната вчера и се очаква всеки момент да чуем за смяната на директорите на ЦРУ и Фбр. В ход е организацията от патриотичното движение на многомилионен митинг в подкрепа на Тръмп във Вашингтон на 14 ноември. ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА СВЕТЛИНАТА!. Повече подробности утре!"

Ирини Зикидис: Дупе да ви е яко! Победа на Байдън – България става „фронтова държава“

Iskra Loukanova

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...