Ирини Зикидис: Дупе да ви е яко! Победа на Байдън – България става „фронтова държава“

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Няколко грантови медии са пуснали опорката „Който и да спечели изборите в САЩ, за България нищо няма да се промени“. Ще се промени и още как.

Такъв коментар направи Ирини Зикидис във фейсбук относно президентските избори в САЩ.

Ето какво написа още международната анализаторка: 

Байдън вече заяви, че за демократите Русия е враг номер едно, а конфронтацията с Кремъл на чужд терен ще бъде гръбнакът на бъдещата му външна политика.

Ако той спечели изборите, кордонът на Пилсудски се активизира моментално, и България отново се превръща във „фронтова държава“ – както ни нарече една дама от демократическата партия на САЩ през 2015.

За немалко чужди и български журналисти, експерти и инфлуенсъри това е отлична новина де – помним златните времена на добре платена истерия между 2013 и 2016.

Реално, големият „грях“ на Тръмп е един – липсата на горещи войни и ескалация във външната му политика. Войните, които той води, са търговски, а всеки демократ ще ви каже, че икономика се оправя най-лесно чрез „износ на демокрация“. Въобще, помнете ми думата – голямо демократизиране ще падне.

Тва Сирия, тва Близкия Изток, тва Украйна, тва Беларус, тва Нагорни Карабах – няма да остане недемократизирано местенце.

Всичко ще заблести от демокрация – точно като Косово и Либия, където няколко години след демократизирането, едното е „инкубатор за джихадисти“и съдят президента му за престъпления срещу човечеството, а в другото вече официално има пазар за продаване на роби.

Дупе да ви е яко, ако сте някой прост Ганьо, който иска само да живее нормално и да изучи децата си.

Ирини Зикидис

Блиц, фейсбук

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...