Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нобелов лауреат и откривател на ХИВ: COVID-19 „може да се създаде само в лаборатория“

След като главни медии и политици започнаха да повдигат/признават възможността източникът на COVID-19 да е от лаборатория в Ухан (случайно изтекъл или не) - нещо, което ние първи докладвахме на света през януари, преди да бъдем осмивани, цензурирани и т.н. санкционирани - изглежда по-истински „учени“ (поне такива, които не са платени от или работят за лаборатория в Ухан) са готови да признаят това, което ние отбелязваме през цялото време - този вирус е създаден от човека.

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Подозират Антъни Фаучи в укриване на данни за произхода на COVID

Робърт Милър от GilmoreHealth.com пише, че противно на наратива, който се насажда от масмедиите, че вирусът на COVID 19 е резултат от естествена мутация и че е предаден на хората от прилепи чрез панголини (люспеници, бел. прев.), д-р Люк Монтание, човекът, открил ХИВ вируса през 1983 г. не е съгласен и казва, че вирусът е създаден от човека.

Професор Люк Монтание, носител на Нобеловата награда за 2008 г. за медицина, твърди, че SARS-CoV-2 е манипулиран вирус, който е случайно изпуснат от лаборатория в Ухан, Китай. За китайските изследователи се твърди, че са използвали коронавирусите в своята работа за разработване на ваксина срещу СПИН. Смята се, че фрагменти на ДНК от ХИВ са открити в генома на SARS-CoV-2.

Знаем, че китайската версия за появата на коронавируса е атакувана все повече и повече, но ето и една теза, която разказва съвсем различна история за пандемията Covid-19, която причини над 110 000 смъртни случая по света досега.

Според професор Люк Монтание - носител на Нобеловата награда за медицина през 2008 г. за „откриване“ на ХИВ като причина за епидемията от СПИН, заедно с Франсоа Баре-Синоуси - SARS-CoV-2 е вирус, който е бил манипулиран и случайно изпуснат от лаборатория в Ухан, Китай, през последното тримесечие на 2019г.

Според професор Монтание тази лаборатория, известна с работата си върху коронавирусите, се е опитвала да използва един от тези вируси като вектор за ХИВ при търсенето на ваксина срещу СПИН!

„С мой колега, биоматематикът Жан-Клод Перес, анализирахме внимателно описанието на генома на този РНК вирус“, обяснява Люк Монтание, интервюиран от д-р Жан-Франсоа Лемуйн за ежедневния подкаст на Pourquoi Docteur, добавяйки, че други вече са говорили за тази идея:

Индийски изследователи вече се опитаха да публикуват резултати от анализи, които показват, че този коронавирусен геном съдържа поредици от друг вирус ... ХИВ вируса (вируса на СПИН), но те бяха принудени да оттеглят своите открития, тъй като натискът от масмедиите бе твърде голям.

В предизвикателен въпрос д-р Жан-Франсоа Лемуин изключи, че коронавирусът, който се изследва, може да е дошъл от пациент, заразен с ХИВ.

"Не", казва Люк Монтание, "за да се вмъкне ХИВ сегмент в този геном, са нужни молекулярни инструменти и това може да се направи само в лаборатория."

Според носителя на Нобеловата награда за медицина за 2008 г. правдоподобно обяснение би било злополука в лабораторията на Ухан. Той добави още, че целта на тази работа е била търсенето на ваксина срещу СПИН.

Истината в крайна сметка ще излезе наяве

Във всеки случай тази теза, защитавана от професор Монтание, има положителен обрат. Според него променените части на този вирус биват елиминирани, докато той се разпространява:

„Природата не търпи никаква молекулярна намеса, тя ще премахне тези неестествени промени, и дори да не се направи нищо нещата ще се подобрят, но за съжаление след много смъртни случаи.“

Люк Монтание добави, че с помощта на смущаващи вълни можем да елиминираме тези (генетични) последователности и в резултат на това да спрем пандемията.

Това е достатъчно да захрани разгорещени дебати! Дотолкова, че изявленията на професор Монтание биха могли да го поставят и в категорията „конспиративни конспиратори“:

„Конспираторите са от противоположният лагер, който крие истината“, отвръща той, без да иска да обвинява никого, но се надява, че китайците ще признаят това, което според него се е случило в тяхната лаборатория.

За да провокира признание от китайците, той използва примера с Иран, който след като пое пълна отговорност за инцидента с атаката на украинския самолет, успя да спечели уважението на световната общност. Дано китайците направят, което е редно, добави той.

„Във всеки случай, истината винаги излиза наяве, от китайското правителство зависи да поеме отговорност.“

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

На ръба на смъртта германка се възстановява от Covid, след като рецитира две чудотворни фрази

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: https://www.zerohedge.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!