Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп: "Лекарството, което ме излекува скоро ще се разпространява безплатно. Китай ще плати солена цена за това, което причини на света... (ВИДЕО)

"Аз съм възрастен, знам, че не знаете това. Никой не знае това. Може би не е нужно да им казвате, но аз съм възрастен."

"Постигаме огромен напредък с тази ужасна болест, изпратена от Китай. Китай ще плати голяма цена за това, което направи на света и на нас."

Заблуди ли ни Китай за суровите К19 мерки – Пекин подтиква целия останал свят към икономическо самоубийство

National Review: Нови доказателства за насилствено събиране на органи в Китай

"В момента имаме лекарства, наричам ги лек. Влязох в болницата преди седмица, бях много болен. И взех това лекарство и беше невероятно. Можех да изляза на следващия ден по-рано. Беше невероятното въздействие, което оказа."

"Без да назовава името на лекарството, въпреки че преди това е бе идентифицирано като съединение на антитела, произведено от Regeneron Pharmaceuticals Inc, след това Тръмп заяви, че ще го направи достъпно за "уязвимите" американци."

"Ще направим това (лекарство) и други, подобни на него, почти идентични. Ще ги направим незабавно достъпни. Имаме разрешение за спешна употреба, което искам незабавно да подпиша. Агенцията за контрол на храните FDA е вече на ново ниво, на което никога не са били досега. Нещата, които са отнемали две, три, четири години, сега са въпрос на няколко седмици или дори по-рано от това. Това е заради мен."

"Ние се грижим за нашите възрастни хора. Вие не сте уязвими, те обичат да казват, че сте уязвими. Вие сте най-малко уязвими, но специално в този случай наистина сте уязвими, какъвто съм и аз."

"Искам да получите същите грижи като мен. Получих невероятни грижи при Уолтър Рийд, невероятни лекари. И по-специално това лекарство, едно лекарство беше невероятно. Ще получите същото лекарство, ще го получите безплатно. Без такса. "

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!