Следвайте "Буднаера" в Телеграм

National Review: Нови доказателства за насилствено събиране на органи в Китай

(Minghui.org) Новините в Китай са цензурирани, но все пак може да се зърне бруталността на китайската комунистическа партия от филтрираните доклади, които съответстват на разказа на ККП..

Китайска жена, живееща в Япония, отлетя обратно за Китай за трансплантация на сърце. В рамките на 10 дни й бяха предоставени четири сърца, едно след друго. Тъй като тази новина беше широко разпространена в Китай, като се похвали с достатъчно количество органи, медицинските специалисти започнаха да поставят под въпрос източника на тези органи, както се съобщава от National Review в статия на 13 август, озаглавена „Още доказателства за системата „Органи на поискване“ в Китай".

„Китай е бил многократно и достоверно обвиняван в събирането на органи от Фалун Гонг и други политически затворници, обикновено за черния пазар, в който богатите чужденци, нуждаещи се от трансплантация, пътуват до там и купуват живота си с цената на прекратяване на чужд“, пише Уесли Дж. Смит в статията. „Това е лоша търговия и за която Китай трябва да се избягва от международната общност.“

Позовавайки се на статия, озаглавена „4 сърца за 10 дни: Китайската банка за органи на поискване повдига опасения за принудително събиране на органи“, публикувана в The Epoch Times на 11 август, статията на National Review разглежда доставката на органи при поискване на гореспоменатата жена като ново доказателство за принудителното изземване на органи в Китай. Торстен Трей, изпълнителен директор на Доктори срещу принудителното събиране на органи (DAFOH), каза, че пациентите в Съединените щати обикновено чакат около 6,9 месеца за съвпадащо сърце. Това означава, че намирането на четири сърца за един и същи човек ще изисква повече от две години в САЩ

Но това не беше цялата история. В статията на The Epoch Times се отбелязва, че половината от населението на САЩ или над 156 милиона възрастни са дали съгласие за дарение. Но в Китай хората като цяло не са склонни да даряват органи поради културни причини, а системата за доброволно даряване на органи почти не функционира в Китай.

Лесният достъп до четири сърца за един пациент за кратко време показва, че органите са осигурени чрез система „при поискване“, обясни Трей. Това се подкрепя допълнително от трансплантациите на двойни бели дробове, за които широко се съобщава от китайски медии. Итън Гутман, китайски анализатор в тази област, каза, че посланието от подобно медийно отразяване в Китай е, че „Ние имаме органите. Безопасно е. Елате. Китай е отворен за бизнес. "

В книгата си от 2014 г. „Клането“ Гутман документира свидетелства от най-високопоставени полицейски служители и китайски лекари, потвърдили или участвали в престъпленията за събиране на органи. По време на интервю за DAFOH той каза, че много хора са питали защо ККП би извършила подобни зверства. За да отговори на този въпрос, Гутман направи обширен анализ и документира своите открития в книгата.

„В тези въпроси няма нищо глупаво; всъщност те са централната дилема, която моята книга разследва. Шест от десетте ми глави са посветени на това как и защо репресиите срещу Фалун Гонг са излезли извън контрол “, каза той в интервюто.

По същия начин Смит също вярва, че етиката играе решаваща роля. „Лидерите на деспотизъм, който избягва светостта на живота, участва в принудителен труд / робство, за да управлява своя индустриален производствен сектор и смазва религиозните малцинства, няма да се тревожат за (според тях) дребни ограничения като морал и основно човешко благоприличие “, пише той в статията на National Review.

„Това е на тяхна сметка. Това, което е на наша сметка, е, че им позволяваме да го правят “, заключи той.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://en.minghui.org/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!