Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ОТ КОЗЯК ВЕЧЕ СА ГОТОВИ С ПАРЛАМЕНТА

Елена Гунчева-Гривова

ОТ КОЗЯК ВЕЧЕ СА ГОТОВИ С ПАРЛАМЕНТА

Само ментално увредените в България си въобразяват, че някой ще ни позволи сами да избираме законодателната си власт, тоест скъпите на джоба ни народни иззедници /опс, избраници, лапсус/. Гледайки социологическите проучвания, които имат за цел да ни подготвят по-леко да преглътнем поредният отровен хап, който американците ни предлагат, не виждам никакъв повод за радост. Първи ще са или ГЕРБ, които са доказани мръсници и крадци, или ПП-ДБ, които са агресивно доказващи се мръсници и крадци. Третите - ДПС и Възраждане, са двете страни на една и съща монета, като нито някой ще ги допусне да управляват официално, нито пък те ще искат, защото управлението не е като плямпането. В случая с ДПС не искат да настройват българите срещу партията си, така и така участват задкулисно. В случая с Възраждане - ора и кадри нЕма!

ВАЖНО: Тази година денят на шегата, лъжата и измамата ще бъде на 2-ри Април по нов стил.

Никога американците няма да ни позволят да избираме читав политик. Машините за провеждане на изборите са си чиста обида към интелекта ни. Такива се използват из банановите републики и държави, в които изборният процес отдавна е опорочен. То и на хартия стават мушенгии, ама с машините дори това не може да се установи. Директно на флашка се качва резултата.

Валентин Вацев: Скоро САЩ ще поискат цялостна мобилизация срещу Русия. Въпросът за български войници в Украйна е много актуален

Джон Миършаймър: Поведението на САЩ е рецепта за бедствие. Войната в Украйна ще свърши като хорър (видео)

Великобритания обучи украински войници как да стрелят муниции с обеднен уран (ВИДЕО)

Българските оръжейни заводи работят за Украйна... предприятията се контролира пряко от посолството

Гръцкото издание на Pronews: Руски "Кинжал" удари командния център на НАТО в Украйна

Наивниците са много, но има вече и критична маса, която осъзнава, че тези избори са само цирк за пред тълпата. Решенията предстоят и те няма да са с избори. Нито с подписки. Нито с протести с плакати и песни и танци на народите.

Кой разбрал, разбрал. Бъдещето предстои, без значение дали искаме или не. Или ще се бием за свободата си, или ще бъдем в кланицата. Трети избор не виждам да имаме.

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!