Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Орбан: Миграцията е Троянски кон на тероризма

Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа

Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)

Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)

Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки

Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа 

Путин изгони Джордж Сорос и "Отворено общество" от Русия

Унгария може да разчита само на собствените си сили в противодействието срещу миграционната криза, заяви премиерът Виктор Орбан.
Той присъства на церемония за полагането на клетва от служители на граничната полиция, предаде държавната информационна агенция МТИ, цитирана от БТА.

По време на церемонията Орбан посочи, че „в този момент Унгария и Европа са под обсада“.

Унгарският премиер предупреди, че натискът върху унгарските граници няма да намалее през следващите години, защото милиони хора се готвят да потеглят към Европа в търсене на по-добър живот.

"Можем да се осланяме само на своите сили", подчерта той и добави, че не може да се има доверие в ЕС, защото със своята миграционна политика той усложнява проблема. По думите на Орбан миграционната криза ще продължи, докато не бъдат отстранени причините за нея.

"Тя ще бъде на дневен ред, докато навсякъде не признаят, че миграцията е троянският кон за тероризма", заяви премиерът на Унгария.

"Не се отпускайте, докато по новинарските емисии не говорят за хиляди души, преминаващи границата ежедневно, а само за няколко стотин. Всичко, което се случва, е че сме спечелили време между две големи атаки. Бурята не е приключила, а се е успокоила временно“, заяви Орбан.

Той добави, че натискът по границата няма да престане в следващите години, той като все още милиони хора искат да отидат на място с по-добър живот. „Но те не желаят да се смесят с местната култура и обичаи“, добави той.

По-рано днес парламентът на страната прие законодателни промени, които затягат правилата за предоставяне на убежище. Те включват принудително пребиваване на кандидатите за убежище във временни лагери или транзитни зони по южната граница със Сърбия.

Кандидатите трябва да остават в тези затворени институции, докато миграционните власти не вземат решение по молбите им за получаване на бежански статут.

http://dnes.dir.bg/news/granitza-ungaria-viktor-orban-bezhanskiat-natisk-25402235 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!