Следвайте "Буднаера" в Телеграм

16 хил. нелегални без документи изпратени у нас от началото на годината!

Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)

Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)

Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа

Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа 

Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки

Путин изгони Джордж Сорос и "Отворено общество" от Русия

Най-малко 7000 афганистанци са нахлули нелегално в страната от началото на годината досега, сочи справка на Държавната агенция за бежанците, цитирана от БГНЕС.

Общо чужденците, които са влезли в България от януари насам без документи са 16 000. По-малко от 2000 от тях са бежанци от Сирия. Най-голям брой мигранти, пристигащи в страната са от Ирак и Пакистан. Справката показва още, че за миналия месец 57 процента от искащите закрила са мъже, 32 на сто деца и 11 процента – жени. Едва 4 процента от тях имат висше образование.

В началото на октомври EК финализира споразумението, според което отпуска на държавата ни 108 млн. евро. Сумата ще бъде използвана за справяне с миграционния натиск по границите на България.

Още в началото на октомври Запада пък заговори, че може да се стигне до момент, в който да започнат да се връщат мигранти към страните в ЕС, в които са пристигнали първо. Като външна граница на съюза България е сред най-заплашените:

„Ако Западна Европа започне да връща обратно нелегалните мигранти, те няма да бъдат връщани в Сърбия или Македония, а в държавите, от които са дошли – България и Гърция“, заяви държавният секретар в Министерството на труда и социалната политика на Сърбия Ненад Иванишевич. 

nbox.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!