Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бъчварова: Преди да дойдат у нас бежанците са проверени (от КОЙ) и е установено, че не са заплаха за нас!

Мигрантите ще намерят своето място за развитие у нас и ще бъдат на различни места спрямо интересите си.

"Преди да дойдат в България бежанците са били проверени

Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)

и е установено, че не представляват заплаха за нас.

Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки

Идването им в България означава да намерят подслон и убежище.

Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)

Това заяви Румяна Бъчварова в ефира на БНТ по повод влизането на нелегални мигранти у нас и има ли заплаха за страната ни. 

"Те трябва да влязат в една последователност от действия, за да свикнат. Ние в рамките на съвета за миграция сме обсъдили кой ще е най-добрият начин тези хора да намерят своето развитие у нас.

Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа

Това дава възможност те да бъдат на различни места спрямо интересите си. България до този момент нямаше такъв механизъм, ние го създадохме", добави още тя. 

Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа 

"Интересът на общините да приемат бежанци не е свързан с натиск от страна на правителството. Където има инвестиция, има и нужда от нови работни места. Имаме ангажимент да дадем на тези хора да научат български език и да започнат да участват в икономиката", смята Бъчварова. 

"Ако дойдат повече бежанци, отколкото нашите центрове са готови да поемат, трябва да имаме резервен вариант, в който да настаним прииждащите. Длъжни сме да имаме готовност да създадем такава отговорност, която да не пречи на българските граждани. Те ще бъдат настанявани във фургони временно", увери тя. 

Путин изгони Джордж Сорос и "Отворено общество" от Русия

"Ние ги приемаме тези хора като отговор на нашия ангажимент. Оставили сме инициативата в ръцете на общините и бизнеса. От страна на бизнеса също има интерес, където имa работни места. Имаме ангажимент да научим тези хора на български език, за да могат да се квалифицират", разкри тя. 

Поели сме ангажимент за около 1300 души, които да дойдат от Гърция и Италия по схемата за релокация на мигранти. Основните ни изисквания бяха да се семейства предимно от Сирия. Това заяви  Бъчварова на въпрос за бежанците, които днес обявиха гладна стачка, защото са преместени да живеят у нас. Някои партии използват въпроса за мигрантите, за да спекулират по време на предизборната кампания", допълни вътрешният министър. 

"Не знаем как ще се развият събитията в Сирия, Афганистан или Пакистан. Затова сме отговорни да създадем такaва организация, че да не пречим на българските граждани", обясни Румяна Бъчварова. 

"След първия мандат и това, което се случи на февруарските събития, няма от какво да ни е страх от искания вот на недоверие от страна на опозицията и протестите срещу мигрантите. Това, което правителството прави, е непрекъснато във фокуса на обществото и парламентаристиката. Нещата, които постигаме, са изключително много", обясни вътрешният министър. 

Вицепремиерът коментира и избора на генерален секретар на ООН. "С какво се изложихме, с това, че имахме две кандидатури ли? Стана ясно, че тя няма как да бъде избрана. И когато имаш втора кандидатура, би било гаф да не използваш всички възможности", заключи вицепремиерът.

epicenter.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!