Хилари Клинтън взриви интернет с тази снимка: Какво кроят с Рокфелер?

Хилари Клинтън разбуни духовете с Лоренс Рокфелер. Какво кроят?

Доналд Тръмп: Хилари Клинтън е създател на „Ислямска държава“!

Дейвид Рокфелер: "Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ , Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Снимка на Хилари Клинтън предизвика редица съмнения и теории

Снимка на Хилари Клинтън разбуни духовете. Бившата първа дама на САЩ е заснета с член на една от най-могъщите фамилии в света — Рокфелер. Дали считаните за лидери на илюминатите предприемачи, стоят зад президентската й кампания? Това не е ясно. Но кадрите предизвикаха всевъзможни спекулации в общественото пространство.

На снимката по-долу са Хилари Клинтън и Лорънс Рокфелер, четвъртото дете на Джон Д. Рокфелер — младши от известното семейство Рокфелер — семейство, което стотици години играе голяма роля в създаването на глобалното световно правителство и глобалната икономика чрез Тристранната комисия, ООН и други организации и фирми.

Хилъри и Лорънс са част от 1% супер богати хора, които управляват почти с всички световни ресурси и сега заедно с други водят света към нов световен ред. Снимката е направена в дома на Рокфелер. Това, с което фотографията стана популярна е книгата, която Хилъри държи в ръката си, и която предизвика редица съмнения и теории сред виделите я.

Става дума за книгата със заглавие „Сами ли сме?“ От Пол Дейвис, известен американски физик, който изследва, дали сме сами във Вселената и дали съществуват извънземни. Това е интересно, защото е известно, че Бил Клинтън и Хилари Клинтън подкрепят инициативата на Рокфелер да се принуди американското правителство да признае съществуването на извънземните.

Наскоро станахме свидетели на появата на град в облаците, който се появи над Фошан в Китай. И разбира се, тези снимки не са случайни. Въпросът е, дали сме свидетели на реализацията на проекта Blue Beam и създаването на нов световен ред? За новия световен ред сме сигурни, но дали ще се манипулира обществеността за съществуването на извънземните, остава да се види.

Дали тази снимка е част от този проект може да гадае, но факт е, че хората днес лесно могат да бъдат манипулирани. Особено от световните лидери.

razkritia.com 

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!