Алън Дълес, 5-ят директор на ЦРУ: ще поддържаме и издигаме (тези), които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма... – с една дума, всяка безнравственост...

Алън Дълес

Алън Дълес е 5-ят директор на ЦРУ сочен за организатор на убийството на Кенеди в: Perps Who Killed Kennedy Identified! Execution Plot Laid Bare!

Алън Дълес е 5-ят директор на ЦРУ (1953-1961) и ръководител на американските тайни служби в Европа по време на Втората световна война. През 1945-та година той пише една изповед, на която тогава никой не е обърнал особено внимание. Днес тези думи изплуват от миналото и се превръщат в едно от най-страшните пророчества за света, пише beu.bg. Вижте ги.

Истина или не, тези думи странно наподобяват ситуацията до която е докарано обществото днес и методите с които е постигнато...

Ще свърши войната. Всичко някак си ще улегне, ще се утаи и уреди. И ние ще хвърлим всичките сили, всичкото зло на САЩ (в някои преводи: всичкото злато на САЩ), цялата материална сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората. Човешкият мозък, съзнанието е приспособено към промяна. Посявайки там хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. Как? Ние ще намерим наши единомишленици, наши съюзници и помощници в самата Русия. Епизод по епизод ще се разиграва грандиозна по своя мащаб трагедия към гибелта на най-непокорния народ на земята, окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание.

От литературата и изкуството ние например постепенно ще изтръгнем тяхната социална същност, ще отучим художниците, ще им отнемем желанието да се занимават с изобразяване, с изследване на тези процеси, които се извършват в глъбините на народните маси. Литературата, театрите, киното ще изобретяват и прославят най-ниските човешки чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените художници, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма и предателството – с една дума, каквато и да е безнравственост.

В управлението на държавата ще създадем хаос и бъркотия. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за безпринципността на чиновниците, рушветчийството, всичко, което води до онова, им скимне да правят. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат издигнати в добродетел. Честността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелица на миналото.

Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх на един от друг, предателството, безсрамието, национализмът и враждебността между народите, най-вече враждебността и омразата към руския народ – всичко това най-ловко и незабелязано ще култивираме и то ще разцъфне с кичести цветове.

Само малцина, малко хора ще се досещат, или даже ще разберат какво става. Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото. Ще изтръгнем духовните корени на болшевизма,

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как Америка създаде болшевизма - Червената симфония (революцията под рентген)
Тайните на еврейската революция
През 1909 година Ленин и Хитлер са играли шах в дома на Ротшилд
Еврейските деца - Адолф Хитлер и Ленин

ще опошляваме и унищожаваме основите на народната нравственост. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и ще отстраняваме ленинския фанатизъм -- Ленин е изпратен в Русия от германците посочва Чърчил - Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

САЩ наложиха комунизма на света:

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Защо банкерите финансираха революциите и комунизма? Защо банкерите Ротшилд финансират Карл Маркс?


Маоист, комунисти и ченгета оглавяват Европа
В името на България или …

Ние ще се занимаваме с хората още от детските и юношеските им години.

Паразитите покваряват Европа! Затвор за родители, за отсъствие от урок по порно в Германия
Ученици с ултиматум – или курс по ислям или ви пишем расисти в досието

Главният залог ще бъде върху младежта. Ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест.

Сeксуалният комунизъм в съвременна демократична Eвропа

От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ето това ние ще направим.“   -- Алън Дълес 5-ят директор на ЦРУ (1953-1961) 

Епископ твърди: има международен заговор за съкращаване населението на света
Задачите на световното правителство според книгата на Д. Колман "Комитет-300"

"Бъдещето не принадлежи на всички" – интервю с Джордж Сорос

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

-----

bg.wikipedia.org:

Планът „Дълес“ или Доктрината „Дълес“ се нарича основният документ, около който е развита конспиративна теория, според която началникът на ЦРУ през 50-те години на 20. век Алън Уелс Дълес е разработил план как в хода на Студената война САЩ да унищожат Съветския съюз посредством покваряване на културното наследство и моралните ценности на Съветската нация. Документът за първи път е публикуван в Русия след разпадането на СССР и от тогава до днес често е цитиран от видни руски и чужди политици, журналисти и писатели.

Текстът на плана е модифицирана версия на художествения роман „Вечният зов“ на Анатолий Иванов, където съдържанието му е представено като изложение от страна на един от злодеите в романа, нацистки колаборационист. За първи път е публикуван с названието „план“ и приписан на Алън Дълес през 1993 г. от митрополит Йоан Санктпетербургски във вестник „Советская Россия“. Литературният първоизточник на плана е установен в началото на първото десетилетие на 21. век.

Понятието План „Дълес“ може да се отнася още до някои извадени от контекста откъси от програмата NSC 20/1 на Съвета по национална сигурност на САЩ („Цели на САЩ по отношение на Русия“), представени от Николай Яковлев през 1983 г. в книгата му ЦРУ срещу СССР. Програмата е изготвена през 1948 г. и очертава основните политики на САЩ спрямо СССР. Въпреки това този текст нито има нещо общо с ЦРУ или с Алън Дълес, нито има общи концепции или съдържание с текста, представян и поддържан от привържениците на едноименната конспиративна теория. 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!