Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Живачните пломби – проблеми със здравето и как да се излекуваме от денталните амалгами

Живачни пломби

(NaturalNews)

Живакът е едно от най-токсичните вещества, познати на човека и все пак много от нас имат живачни пломби в зъбите, които бавно тровят телата ни. Всеки път, когато ядем, мием зъбите, пием или по някакъв начин стимулираме пломбите, се освобождават живачни пари. Ние вдишваме или поглъщаме това токсично вещество, по цял ден, всеки ден.

Живакът е невротоксин, който при контакт, ще стопи миелиновата обвивка, която покрива нервите, карайки ги незабавно да се сбръчкват и умират. Живакът е изключително вреден за неврологичната система и също влияе неблагоприятно върху имунната система, сърдечно-съдовата система и репродуктивната система. Всъщност, той е изключително токсичен за всяка жива тъкан.

Той се натрупва в телата ни. Нашите органи не разпознават тежките метали, като живак, като патогени. Поради техните молекулярни сходства с минералите, от които се нуждаем, за да бъдем здрави, телата ни реагират на тежките метали по същия начин, включвайки ги в нашите клетки. Постоянното освобождаване на ниски нива живак в нашите тела причинява редица проблеми, от психическа острота и умора до хронични заболявания.

Премахване на живачни пломби

Вашите амалгами могат да бъдат премахнати и заменени с безопасни пломби, но е наложително да се намери високо квалифициран професионалист с опит, който взема всички предпазни мерки, за да намали излагането на живак по време на процеса.

С отстраняване на живачните пломби се освобождават живачни изпарения и частици. Поради тази причина има определени протоколи, които трява да се уверите, че избрания от Вас зъболекар следва, за да се гарантира вашата безопасност (и безопасността на денталния персонал).

Безопасен начин за отстраняване на (живачни) амалгами

Важно е да изплакнете добре устата и да направите гаргара след извличане на пломбата.

Ако вашият зъболекар не разбира наистина включените рискове и не носи предпазни средства и използва защита за дихателните пътища, не се доверявайте на този човек да се грижи за вас.

Намерете зъболекар, който ще премахнете пломбите безопасно

Трябва да намерите биологичен зъболекар. Те са холистични практикуващи, които лекуват устата като част от цялото тялото и разбират причината и ефекта на живака върху цялата система.

Вижте рецепта как да си направите домашна паста за зъби за лечение на зъбите и венците. Трябва също да се отбележи, за тези с амалгами, че живакът е предшественик на Кандида. Яжте много чесън! Ако премахването на живачните пломби не е нещо, което можете да направите точно сега или ако вече сте го направили, направете детоксикация и бронирайте вашата имунна система.

Източник: http://www.naturalnews.com
Автор: Michael Edwards
http://biopogled.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!