Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Робство чрез контрол над ума и Новият световен ред

Според настоящия доклад, оцелелите участници в програмата Монарх твърдят, че са били използвани като роби чрез прилагане на висши технологии от определени разузнавателни служби и политици с висок ранг.

   Робството чрез висши технологии съществува на нашата планета. Още от Втората Световна Война, по правителствения проект ,,Пейпърклип" в САЩ влизат около 2,000 нацисти от висока класа, в резултат на което технологията за програмиране и контрол над ума бързо напредва.  

 ,,Германците, под ръководството на нацисткото правителство провеждат сериозни научни проучвания на контрола над ума, основан на травмата", пишат Фриц Спрингмайер и Сиско Уилър в своята книга ,,Формулата на Илюминати", предназначени за създаването на Неоткриваем роб с напълно контролиран ум. ,,Под покровителството на Медицинския Институт Кайзер Вилхелм в Берлин, Йозеф Менгеле провеждал проучвания по контрол над ума върху хиляди близнаци и други безпомощни жертви".

Менгеле, известен като ,,Ангелът на Смъртта", бил един от приблизително деветстотинте военни учени и медицински изследователи, вкарани тайно в САЩ, където провеждал ,,проучвания" и обучавал другите в черното изкуство на контрола над ума. Тази работа по манипулиране на поведението впоследствие била включена в проектите на ЦРУ ,,Артишок", който през 1953г. станал популярен под името ,,MKULTRA". ЦРУ твърди, че тези програми били прекратени, но има сериозни доказателства, че ,,Търсенето на Кандидат от Манджурия" (заглавието на книгата на Джон Маркс) никога не са спирали. Всъщност, капитан Джон Маккарти от американските Специални армейски сили, избягал от Сайгон по време на войната във Виетнам, казва на своя приятел, Майк Рапърт, че  ,,MKULTRA" е акроним на ЦРУ, който означава ,,Създаване на убийци за извършване на политически убийства". Така желанието на ЦРУ да произвежда политически убийци посредством  ,,MKULTRA" съдържа повече от 149 програми в области, вариращи от биология, фармакология, психология, до лазерна физика Наскоро нови доказателства потвърждават непрекъсната употреба на т.нар. техники за програмиране на хора, основани върху травмата, насочени към постигането на същата цел. Това включва преднамерени предизвикване на Множествено Личностно Разтройство (MPD) в хора, използвани като опитни свинчета.

MPD беше класифицирано отново от Американската Психиатрична Асоциация в Дисоциативно Разтройство на Идентичността (DID). Библията на психиатрията ,,Наръчник по Диагностика и Статистика) характеризира с:

Да се създаде подобно състояние преднамерено, е зверство толкова покварено, че базираното на травма програмиране на ума, си остава де факто Тайният Холокост на 20в. Известно под името ,,Проект Монарх", то е било потвърдено и описано от оцелели като Кати О'Брайън, автор на ,,Транс-Формиране на Америка", от Брус Тейлър, автор на ,,Звездна светлина", и К. Съливън, автор на "МК" описва и гнусни подробности от ,,Проект Монарх": ,,MKULTRA" до ,,Проект Монарх" - дума за контрол над ума, който включва американските военни, ЦРУ, НАСА и други правителствени агенции.

Джон В. Декамп пише за педофилията сред висшите среди, ,,Аз мисля, че най-долното ниво на ада е запазено за онези, които са провеждали ,,Проект Монарх". Понятието ,,монарх" визира младите хора в Америка, които са били жертви на експерименти, свързани с контрола над ума, провеждани или от американски правителствени агенции то ЦРУ, или от военни разузнавателни агенции. Става дума за ,,производството" на групи деца, чиято душа е пречупена, които ,,шпионират", проституират, убиват и извършват самоубийство", по думите на разследвалия такива случаи репортер Антон Чаиткин, цитиран от ДеКамп.

Възстановяващите се жертви на ,,Проект Монарх" говорят за предизвикване на травма посредством ритуално малтретиране, известно още като ,,сатанинско ритуално малтретиране", поради асоциирането му със структурата на вярване, асоциирана със Сатанизма или Луциферианството. Посредством използване на опиати, хипноза и електрошок, престъпниците осъществили проект Монарх създават нови и умели поколения убийци. Това не е научна фантастика, а научен факт. MPD се състои в създаване на ,,алтернативи" на личността; алтернативните личности или фрагментите от личността могат да бъдат използвани за изпълнение на различни задачи - обикновено незаконни, като доставки на наркотици или други дейности, свързани с черния пазар (т.нар. мулета), за доставка на съобщения (като куриери), или за извършване на убийства (политически убийци). Тези алтернативни личности, или фрагменти от душата, са изолирани и отделени в ума на жертвата чрез повтаряща се употреба на зашеметяващи пистолети, опиати и хипноза, което изолира спомените за техните преживявания.

До една алтернативна личност може да бъде получен достъп от всеки, който знае ,,кодовете" или ,,пусковиа механизъм". За такъв пусков механизъм, които позволява достъпа до алтернативното или трансово състояние на програмираната жертва, може да послужи всичко, включително подаден по телефона сигнал, детска песничка, фраза от определени филми, или специално ръкостискане.

Според Спрингмайер и Уилър, чиято книга от 468 страници стана справочник в тази област, ,,основата за успеха на програмирането на ума по проект Монарх е, че могат да бъдат създавани различни личности, или части от личността, наричани ,,алтернативи", които не се познават помежду си, но могат да заемат тялото в различни периоди от време. Стените на амнезията се изграждат посредством травми и образуват защитен екран, който не дава възможност да бъдат намерени малтретиращите и предпазва основната личност, която заема тялото в по-голямата част от времето, като не й дава възможност да разбере как се използва системата от алтернативните личности."

Контролирането на ума, обаче, не сработи според предвидения план. Всъщност, инициаторите и изпълнителите, в своята арогантност и надменност, дори не си помисляха, че техните методи могат да се провалят. Разкритиването чрез фотографската памет на жертвата на спомените за действителното малтретиране, включително изображения, звуци и миризми, представлява изобличаване на поругаването на човешките права. Тези жертви свидетелстват за зверствата на така наречения Нов Световен ред.  /illuminatibg.blogspot.com.au/

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!