Как се създава нов световен ред?

Нов световен ред или как се променят съдбите на цели държави

Стенописи на международното летище в Денвър, САЩ
Стенописи на международното летище в Денвър, САЩ

Как се създава нов световен ред? Лесно — избираш държава, обявяваш държавния й лидер за престъпник, а формата на управление за диктатура. В същото време терористите, които вилнеят из нея стават борци за човешки права и се превръщат с малко пиар в национални герои. Политически анализатори обобщиха събитията от последните няколко години и формираха схемата, по която някои лидери променят съдбите на цели държави и създават нов световен ред. Вижте я и вие:

1. Избира се определена държава, която е предмет на интереси. За да бъде поставена под външен контрол, тя се обявява за престъпна – корупция, незачитане на човешките права, ограничаване на религиозните вярвания и правата на различните  са част от обвиненията срещу нея.

2. Оказва се подкрепа на местни терористи, за които се говори като за борци за свобода–бунтовници, джихадисти, сектанти… списъкът е безкраен.

3. Причиняват се максимално много щети сред цивилното население, а в отговор се изисква налагане на международни санкции или се призовават международните сили за намеса в проблема.

4. Осъждат се изборите и се поставят под съмнение тяхната легитимност. Това е най-лесния начин за налагане на нов световен ред. Изборите в суверенната държава се обявяват за опорочени, а правителството за диктаторско. Вследствие, на което международната общност просто е длъжна да се намеси и да „освободи“ населението.

5. Разпространение на заблуждаващи новини. Информация за използване на химическо оръжие от страна на дадено правителство върху населението без реални доказателства, обвинения за използване на детски труд и други подобни смразяващи и шокиращи новини, лесно могат да настроят международната общественост срещу властите на определена държава. Демонизирането на държавни лидери е класическо оръжие, когато трябва да се оправдае една или друга атака срещу дадена страна.

6. За пълно налагане на нов световен ред /или в конкретния случай нов държавен ред/ се стига до нахлуване в страната. Под лозунгите „мироопазваща мисия“, „освобождаване“ или „хуманитарна интервенция“ не една и две държави по света са падали на колене пред великите сили.

7. Изнасяне на всички ресурси от държавата и присвояването им. Това се нарича „чуждестранна инвестиция“ и „възстановяване“ на държавата. По този начин страните се „освобождават“ и „демократизират“, докато престанат да се противопоставят на този нов световен ред, който ще ги „освободи“ напълно, пише nezavisni.hr. /razkritia.com/

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг... 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!