Владимир Путин: САЩ няма да гради нов световен ред без Русия!

Путин

Владимир Путин даде да се разбере, че САЩ няма да градят империята си без Русия

Владимир Путин сложи край на игричките. На срещата на върха в Сочи, която се проведе на 22-24 октомври, лидерът на Русия сложи картите на масата и заяви, че повече няма да играе по правилата на САЩ. Нещо повече — руския президент изнесе историческа реч, голяма част от която остана скрита от обществото.

А какво всъщност каза лидерът на една от най-големите световни сили и какви послания и предупреждения отправи, вижте тук:

1. Русия повече няма да играе игри или да участва в тайни преговори за „дреболии“, Но е готова да участва в открити споразумения, които да защитават интересите на всяка страна.

2. Международните гаранции за сигурност и сътрудничество са разрушени. Споразуменията също вече са невалидни. А виновника за всичко това е САЩ, която се меси прекалено във вътрешната политика на всяка суверенна държава по света и се опитва да налага диктатура. Владимир Путин заяви, че САЩ няма да гради сама нов световен ред

Владимир Путин заяви, че САЩ няма да гради сама нов световен ред

3. Тези, които градиха новия световен ред не успяха, защото строяха пясъчен замък. От Русия не зависи дали ще бъде изграден нов световен ред, но той няма да бъде построен без мнението и участието на Русия.

4. Консервативният подход е за предпочитане при въвеждане на новото социално общество, но Русия е отворена и за иновации.

5. Владимир Путин заяви още, че Русия няма за пореден път да влиза в ролята на спасител на света, както го е правила през вековете, с Наполеон, Хитлер и след това. Той също така каза, че страната му няма амбиции да създава световна империя, но и няма да позволи на „американската империя на хаоса“ да се разраства, накъдето си поиска.

6. Русия не смята да променя света по свой образ, нито да създава нов СССР. В същото време страната не може да бъде поставяна в международна изолация, нито пък да се правят опити да се превърне в поредната послушна пионка на картата на света.

7. Русия не иска да завладява нови земи, да унищожава държави или да води войни. Но в случай на подобен сблъсък властите в Москва са готови за война.

8. По отношение на новия световен ред, Русия няма да попречи на тези, които искат да го градят, но няма да допусне да бъдат засягани преки нейни интереси. „Русия ще стои „на страна“, докато не бъдем засегнати пряко. Но ако продължите с опитите да ни въвличате в нов военен конфликт, ще разберете какво е истинското значение на думата „болка“, добави той.

9. „Оттук-нататък Русия няма да се води от интереса на елита във вътрешната и външната си политика, а от волята на народа“, завършва речта си Владимир Путин.

Изводите оставяме на вас. /razkritia.com/

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!