Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Търпението на Путин спасява света от ядрена война - Пол Крейг Робъртс, бивш съветник на Рейгън

Европа не може да оцелее без руските енергийни доставки, смята Пол Крейг Робъртс

Пол Крейг Робъртс

Благодарение на търпението на Владимир Путин по отношение на многобройните нападки и провокации на Запада срещу Русия, светът сега не е в "ядрена война", смята Пол Крейг Робъртс, бивш съветник на президента на САЩ Роналд Рейгън.

"Представете си какви последствия би имало, ако Путин реши да отговори на многобройните атаки срещу Русия и срещу себе си", пише Пол Крейг Робъртс в новата си статия. "Това би могло да унищожи НАТО".

Достатъчно би било, според консултанта, "да бъде обявено, че след като НАТО е обявил икономическа война срещу Русия, страната няма да продава повече енергия за членове на съюза."

Ако това се случи, Алиансът ще се разпадне. "Европа не може да оцелее без руските енергийни доставки. Върховенството на Вашингтон ще приключи", заяви Робъртс.

"Путин разбира, че наглите неоконсерватори биха искали да натиснат ядрения бутон, за да спасят репутацията си", каза експертът, като добави, че маниерът на Путин да не бъде провокативен и търпението му "спасяват света от ядрена война." /БЛИЦ

Превратът в Украйна подготвен от САЩ и ЕС

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

САЩ са разпалили 201 от 248-те военни конфликта след края на ВСВ
American Journal of Public Health публикува доклад, изследващ всички въоръжени конфликти, избухнали след края на Втората световна война до днес...

Нобеловия комитет "учтиво" помоли Обама да върне наградата за мир

Джими Картър: САЩ е най-големия подпалвач на войни

Пол Крейг Робъртс: Вашингтон застрашава света

Рон Пол: ЦРУ унищожава цели държави и трябва да бъде закрито

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!