Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Светослава Рудолф: Бедствието във Варна е предизвикано от климатично оръжие

Бедствието във Варна е предизвикано от системата ХААРП. Явлението по поразителен начин съвпада с войната за Южен поток и конфликта в Украйна, сигурна е разследващата журналистка Светослава Рудолф.

"Системата ХААРП може да действа във всяка точка на земното кълбо. Питам се дали този потоп не започна след конфликта в Украйна, дали не е насочен от Съединените щати срещу Балканските държави, Украйна и Русия. Гледам прогнозата и не е ясно защо този чудовищен циклон се задържа цели два месеца тук, а в цяла Европа беше хубаво времето и сега ще се измести към Украйна и Русия. Това страшно явление, което става в България в продължение на седмици по поразителен начин съвпада с войната за Южен поток и конфликта в Украйна", заяви журналистката пред TV7.

Тя определи действието на ХААРП като климатично оръжие, което манипулира не само природните бедствия, а и настроението, емоциите и здравето на хората.

Изследователят от БАН доц. Смоленов също изразие мнение по темата. Той уточни, че ХААРП е резонансно оръжие, което има разрушителен ефект, чийто мащаб няма как да бъде предвиден. Той обясни действието на адската система чрез бойните изкуства и по-точно на удара с вибрираща ръка: "Когато удариш противника с вибрираща ръка и вибрацията е близка до вибрацията на съответния орган, към който е насочен ударът, там се предизвиква резонанс, който след няколко седмици или месеца може да доведе до разпад на този орган и човешкият живот да приключи без видима причина. Говори се, че Брус Ли е бил убит по сходен начин."

Системата ХААРП влияе на хората по идентичен начин, който може да доведе до психическо разстройство. Смоленов и Светослава Рудолф смятат, че тази система може да сваля спътници, ракети и самолети. Според журналистката системата ХААРП е намесена дори в мистерията с малайзийския самолет, изчезнал в началото на март. Според специалиста по конспирации доц. Смоленов причината ХААРП да прихване самолета са намиращите се на борда му 20 високо-квалифицирани компютърни специалисти.

24chasa.bg

САЩ признаха за HAARP!

САЩ признаха за HAARP, правят бури по поръчка

Разтърсващи разкрития! Не природата, а САЩ КОНТРОЛИРА ВРЕМЕТО!!!

Тайните на САЩ, една по една, бавно, но славно биват разкривани...

HAARP йоносферното оръжие на новият световен ред!!!

Американските военни сили твърдят, че използват програмата за научни цели...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!