Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Текстово съобщение разкрива лъжливостта на комунистическата партия

Научавайки, че мой бивш съученик е получил удар и е в болница, купих някои неща и отидох на свиждане.

Като се видяхме, поговорихме за здравето му, след което стана дума за Фалун Гонг.

Моят приятел имаше проблем с разбирането защо практикуващите (Фалун Гонг) са "обградили" Джонгнанхай (правителствените сгради на Китай) и защо е трябвало да се самозапалват на площад Тянанмън. Аз казах, че това са лъжи на Китайската комунистическа партия (ККП).

Обясних му какво всъщност е станало при тези инциденти, но все още озадачен той попита: "Е защо партията преследва Фалун Гонг?"

Аз отговорих: "Ами защото Фалун Гонг вярва в Истинност-Доброта-Търпимост, докато партията насърчава Лъжа-Злини-Борба. На ККП не й допада факта, че повече хора практикуват Фалун Гонг, отколкото членуват в партията. Тя не може да се отърси от страха, че е започнала да губи почва; Джянг Земин започна преследването."

Живеещ в промиващата съзнанието среда на партийната култура вече над 60 години, скъпият ми приятел отговори раздразнено: "Как можеш да говориш така? Дай ми доказателство. Ако ККП е наистина такава, що за партия е тя?"

Посочих факти как от идването си на власт комунистическата партия насърчава насилие, атеизъм и тоталитаризъм, за да управлява, но това не убеди приятеля ми ни най-малко. Той каза: "Всичко това са стари новини, самият аз съм ги преживял. Новото сега е, че партията насърчава икономически реформи през последните години и става все по-добра и по-добра. "

Аз го спрях: "Не, комунистическата партия не се е променила на по-добро. Всъщност тя става все по-зла и по-зла, тъй като нейната природа на Лъжа-Злини-Борба не се е променила ни най-малко."

Той ме прекъсна: "Как може да си толкова сигурен?"

Отговорих с въпрос: "Кое е доброто, Истинност-Доброта-Търпимост, или Лъжа-Злини-Борба?" Той призна, че Истинност-Доброта-Търпение.

Аз продължих: "Тогава защо партията прави всичко възможно, за да насърчава Лъжа-Злини-Борба и да потиска Истинност-Доброта-Търпимост?"

Той все още не можеше да разбере как партията насърчава Лъжа-Злини-Борба и потиска Истинност-Доброта-Търпимост. Затова реших да му демонстрирам малък експеримент.

Изпратих му две текстови съобщения, съдържащи думите "Истинност, Доброта, Търпимост" и "Истинност, Доброта, Търпимост е добро". И двата пъти моят телефон посочи, че съобщенията са изпратени успешно. Неговият телефон обаче стоеше безмълвен и нищо не показа.

Телекомуникационните компании се контролират от комунистическата партия, която не позволява на хората да вярват или разпространява посланието за Истинност, Доброта, Търпимост. В резултат на което те блокират доставката на такива съобщения.

След това му изпратих трето съобщение, гласящо "Лъжа, Злини, Борба". Едва натиснах бутона и неговият телефон сигнализира, че е получено текстово съобщение.

Приятелят ми бе безмълвен. Той повтори експеримента няколко пъти, но със същия резултат. При което започна да осъзнава истината за злата природа на комунистическата партия. И заключи: "Комунистическата партията е найистина обречена". /en.minghui.org/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!