Следвайте "Буднаера" в Телеграм

20 юли: "Унищожете репутацията им, банкрутирайте ги финансово, изтребете ги физически!"

20 юли: "Унищожете репутацията им, банкрутирайте ги финансово, изтребете ги физически!"
Fortitude, Weixing Wang, falunart.org

Тази заповед от 1999 г. на лидера на Китайската комунистическа партия (ККП) и Китай Джянг Земин (Jiang Zemin), е изненада не само за стоте милиона китайци, практикуващи медитативната практика Фалун Гонг, но и за членовете на Постоянния комитет на Политбюро – върховният орган за управление на Китай…

Всичките тогава седем члена на Постоянния комитет са чели основния текст на Фалун Гонг и знаят, че тази практика е мирна и основана на възвишена древна мъдрост, насърчаваща хората да прилагат принципите на истинност, доброта и търпимост във всичко. А някои от членовете на семействата на седемте най-върховни лидери на Китай дори самите практикуват Фалун Гонг.

Оттогава този комунистически режим отчаяно изразходва милиарди от спечелените с непосилен труд пари на народа си, за да разстила пипалата на своята отровна пропаганда в Китай и по света.

Независимо от тези отчаяни усилия, в страната стават процеси, в които хората на Китай започват да се пробуждат. Светът е свидетел на масово оттегляне от ККП и нейните дъщерни организации - до момента над 170 милиона китайци са обявили публично на интернет своето оттегляне от ККП.

Тези действия на китайския народ са подбудени от ексклузивната публикация "Девет коментара за комунистическата партия". Деветте коментара излагат антихуманната и злонамерена природа на комунизма, позовавайки се на исторически данни и факти за комунизма в световен мащаб. В тях се акцентира на комунистическия геноцид в Китай, основавайки се на секретна и ревностно пазена информация в архивите на ККП.

Въз основа на тази стабилна вълна на оттегляне от ККП, политически анализатори предвиждат, че скоро ще станем свидетели на срива на Китайската комунистическа партия.

Фалун Гонг се превръща в източник на страх за ККП, само няколко години след своето появяване. Първоначално китайското правителството е в подкрепа на тази медитативна практика, тъй като държавно статистическо проучване установява, че поради положителния здравословен ефект на практиката върху хората, Министерството на здравеопазването на Китай спестява по 1000 юана на година от всеки практикуващ Фалун Гонг.

Реализирайки това, в средата на 90-те години китайското правителство открито насърчава хората да практикуват медитативната практика и те с радост се отзовават на призива. С пукването на зората хиляди хора се стичат в парковете, за да правят ободряващите и целебни според правителството тогава упражнения на Фалун Гонг.   

Многолюдните паркове не убягват от вниманието на комунистическите лидери. Те нареждат да се направи преброяване на практикуващите Фалун Гонг, при което се установява скандалната цифра „между 70 и 100 милиона души”. Ръководството на ККП е силно алармирано, по това време членовете на ККП са около 63 милиона души.  

В идеята си да забрани незабавно практиката, генералният секретар на ККП тогава, Джиянг Земин, среща съпротивата на членове от Политбюро, поради което той предприема лични спешни мерки за бързото елиминиране на Фалун Гонг. Той издава директното нареждане:

"Унищожете репутацията им, банкрутирайте ги финансово, изтребете ги физически!".

Така на 20 юли 1999 г. Фалун Гонг бива забранен в Китай. Още същата нощ са предприети масови арести по цялата страна и хиляди практикуващи Фалун Гонг са задържани, хвърлени в затвори и отведени в концентрационни лагери. Млади и стари, а понякога цели семейства с деца, са подложени на нечовешки унижения, изтезания, изнасилвания и убийства.

Това малтретиране на невинни хора е незаконно дори спрямо собствената им, китайска конституция, съгласно която легално не може да се оправдае подобно преследване и брутално нарушаване на човешките права. Знаейки това, Джиян Земин нарежда:

„Всички смъртни случаи на Фалун Гонг да се обявяват за самоубийства!”.

Но и това не е достатъчно за комунистическия лидер, който иска да се увери, че никой няма да застане на пътя му в елиминирането на Фалун Гонг. Така той лично издава заповед да се създаде изпълнителен орган със специалната мисия унищожаване на мирната практика.

Този орган е т.нар. "Управление 610" – бюро, наподобяващо Гестапо, стоящо над правителството и подчиняващо се единствено на Джиянг Земин, изпълнявайки неговите лични заповеди. Зверствата, които Управление 610 извършва и продължава да върши, са неописуеми и извън всякакъв здрав човешки разум

Преследването на Фалун Гонг от ККП продължава вече 15 години, като китайското правителство е заделяло до една четвърт от Брутния национален продукт на страната годишно, за осъществяването на това преследване. Китайската комунистическа пропаганда използва умело тези финансови ресурси за фабрикуване на лъжи, опетняване името на Фалун Гонг и дезинформиране на хората както в Китай, така и по света.

Същевременно ККП ескалира преследването на привържениците на Фалун Гонг у дома си. Пример за това са концлагерите-банки за събиране органи на живо от практикуващи Фалун Гонг. Тази процедура е също извън закона, поради което доказателствата се унищожават незабавно като телата се изгарят веднага, дори когато хората са още живи.  

Независимо от усилията на китайското правителство да отрича съществуването на подобни концлагери-банки, доказателства за събирането на органи на живо от практикуващи Фалун Гонг са събрани и систематично изложени в двата доклада на г-н Дейвид Килгор, бивш държавен секретар на Канада по въпросите на Азиатско-тихоокеанския район и член на канадския Парламент (1979 г. - 2006 г.), и Дейвид Матас, канадски адвокат по човешките права.

Те посещават над 30 столици в света, в това число и София, за да запознаят световната общественост с тази „нова форма на зло” в света, както авторите на тези доклади наричат насилственото и летално отнемане на органи от практикуващи Фалун Гонг.

Световни организации също предприемат мерки относно преследването на Фалун Гонг, в това число Световната организация за разследване преследването на Фалун Гонг (WOIPFG), The Human Rights Watch Commission, и други.

Насоката на работа на тези организации включва събиране на информация за преследване на практикуващите Фалун Гонг и подвеждане на виновниците под съдебна отговорност, както и осведомяване на световната общественост за зверствата, които ККП извършва срещу невинни хора.

Китайската комунистическа партия има основание да се страхува от Фалун Гонг – принципите на истинност, доброта и търпимост на тази медитативна практика са в пълен разрез с нейната антихуманна комунистическа природа.

Освен това тя знае, че Фалун Гонг се практикува в над 100 страни по света, а ККП губи над 50 000 души дневно дори в собствената си страна.

Както и добре знае, че е не само филмов сюжет фактът, че негодяят може да спечели битка, но война – никога…

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!