Статистика на заявленията за отказване от комунистическата партия

„Ако разгледате заявленията за оттегляне, публикувани на http://tuidang.epochtimes.com/ , не бихте се усъмнили в тяхната истинност. Много хора разказват за страданията си под комунистическото управление и за това как най-накрая са се пробудили за истината.”
Д-р Гао Дауей (Gao Dawei), председател на Световния център за оттегляне от ККП (Global Service Center of Quitting the CCP)

„Милионите войници на ККП лесно ще се превърнат в най-голямата заплаха за партията. Заявления за оттегляне от ККП се получават от всички краища на седемте главни военни зони, от четирите главни военни квартири на Генщаба и от много други военни единици.”
Д-р Ли Дайонг (Li Dayong), изпълнителен директор на Световния център за оттегляне от ККП.

"Аз съм военен, демобилизиран от 1999 г. От живота си като военен и от чутото и видяното в обществото осъзнах, че това е зла политическа партия, фашистка феодална политическа групировка, политически инструмент, който погубва бъдещето на нашата родина и поробва китайския народ. Китайската армия беше принизена до армия за обслужване единствено на ККП, на техните семейства и слуги. С това изявление се отказвам от ККП.".
Офицер, служил в 38-ми армейска група

"Аз се заклевам, че след като реализирах злата природа на ККП, вече не съм член на ККП и на нейните организации, и няма да служа единствено на ККП. За мен най-високо стоят интересите на китайския народ, като поддържам национализирането на трупите. Обещавам да се включа в армията на демократичен Китай в бъдещото, в благоприятния за това момент. Обещавам да се включа в армията, която ще свали ККП когато му дойде времето. Дори ако не съм в състояние да се присъединя към движението за елиминиране на ККП, обещавам да не стрелям по тези, които свалят ККП и да не да позволя да стана зъл инструмент в ръцете на ККП, за потискане на онези, които я унищожават."
Офицери и водещи се на служба към Втори артилерийска група

"ККП е причината за всички изтърпени от китайския народ катастрофи. Да изхвърлим ККП от Китай, следвайки волята на Небето."
Шунтиан Уонг (Shuntian Wang), близък на офицер от военното командване в Шинджиянг (Xinjiang)

"От публикуването на „Деветте коментара” насам, много от моите колеги и други хора често четат чуждестранните репортажи относно оттеглящите се от ККП китайски граждани, а някои от тях дори говорят за това публично в Китай. Това показва, че китайският народ вече не се страхува от дългогодишния терор. ККП обаче прави отчаяни опити да скрие от обществеността факта за мащабните оттегляния от партията; това показва, че ККП е тази, която се страхува в действителност."
Юан Шен (Yuan Sheng), пилот и бивш командир в полетите на авиокомпания China Eastern Airline, получил политическо убежище в САЩ заради преследване в Китай за пропаганда на оттеглянето от китайската комунистическа партия.

Избрани заявления за отказване от ККП

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!