Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Статистика на заявленията за отказване от комунистическата партия

„Ако разгледате заявленията за оттегляне, публикувани на http://tuidang.epochtimes.com/ , не бихте се усъмнили в тяхната истинност. Много хора разказват за страданията си под комунистическото управление и за това как най-накрая са се пробудили за истината.”
Д-р Гао Дауей (Gao Dawei), председател на Световния център за оттегляне от ККП (Global Service Center of Quitting the CCP)

„Милионите войници на ККП лесно ще се превърнат в най-голямата заплаха за партията. Заявления за оттегляне от ККП се получават от всички краища на седемте главни военни зони, от четирите главни военни квартири на Генщаба и от много други военни единици.”
Д-р Ли Дайонг (Li Dayong), изпълнителен директор на Световния център за оттегляне от ККП.

"Аз съм военен, демобилизиран от 1999 г. От живота си като военен и от чутото и видяното в обществото осъзнах, че това е зла политическа партия, фашистка феодална политическа групировка, политически инструмент, който погубва бъдещето на нашата родина и поробва китайския народ. Китайската армия беше принизена до армия за обслужване единствено на ККП, на техните семейства и слуги. С това изявление се отказвам от ККП.".
Офицер, служил в 38-ми армейска група

"Аз се заклевам, че след като реализирах злата природа на ККП, вече не съм член на ККП и на нейните организации, и няма да служа единствено на ККП. За мен най-високо стоят интересите на китайския народ, като поддържам национализирането на трупите. Обещавам да се включа в армията на демократичен Китай в бъдещото, в благоприятния за това момент. Обещавам да се включа в армията, която ще свали ККП когато му дойде времето. Дори ако не съм в състояние да се присъединя към движението за елиминиране на ККП, обещавам да не стрелям по тези, които свалят ККП и да не да позволя да стана зъл инструмент в ръцете на ККП, за потискане на онези, които я унищожават."
Офицери и водещи се на служба към Втори артилерийска група

"ККП е причината за всички изтърпени от китайския народ катастрофи. Да изхвърлим ККП от Китай, следвайки волята на Небето."
Шунтиан Уонг (Shuntian Wang), близък на офицер от военното командване в Шинджиянг (Xinjiang)

"От публикуването на „Деветте коментара” насам, много от моите колеги и други хора често четат чуждестранните репортажи относно оттеглящите се от ККП китайски граждани, а някои от тях дори говорят за това публично в Китай. Това показва, че китайският народ вече не се страхува от дългогодишния терор. ККП обаче прави отчаяни опити да скрие от обществеността факта за мащабните оттегляния от партията; това показва, че ККП е тази, която се страхува в действителност."
Юан Шен (Yuan Sheng), пилот и бивш командир в полетите на авиокомпания China Eastern Airline, получил политическо убежище в САЩ заради преследване в Китай за пропаганда на оттеглянето от китайската комунистическа партия.

Избрани заявления за отказване от ККП

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!