Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кадър на Байдън: Чернокожите са по-висши "физически и ментално"

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

/Поглед.инфо/ Кадарът на новоизбрания американски президент Джо Байдън, който бе назначен да ръководи изключително мощния отдел за граждански права на Министерството на правосъдието е жена на име Кристен Кларк, която казва, че работата й е проста - да сложи край на омразата.

Но както много хора в нейния свят, Кристен Кларк всъщност е ентусиазиран извършител на това, срещу което твърди, че уж се бори.

Ново разследване на "Вечерта на Тъкър Карлсон" разкри шокиращи изявления, които Кларк е направила, докато е следвала в Харвард като студент.

През 1994 г. Кларк пише писмо до изданието "Харвард Кримсън" в качеството си на президент на Асоциацията на черните студенти, за да обясни своите възгледи за расовата наука.

"Моля, използвайте следните теории и наблюдения, за да ви помогнат в търсенето на истината по отношение на генетичните различия между чернокожите и белите", пише Кларк и продължава:

"Първо: Д-р Ричард Кинг разкрива, че сърцевината на човешкия мозък е "locus coeruleus", която е черна структура, тъй като съдържа големи количества невро-меланин, който е от съществено значение за нейната работа."

"Две: Черните бебета седят, пълзят и ходят по-рано от белите", твърди тя.

"Три: Карол Барнс отбелязва, че човешките психични процеси се контролират от меланин - същият химикал, който дава на чернокожите превъзходните им физически и умствени способности", заключва Кларк, която сега е в екипа на Джо Байдън.

Бил Гейтс пръска прах в атмосферата, за да блокира Слънцето

"Четири: Някои учени разкриха, че повечето бели [sic] не са в състояние да произвеждат

меланин, тъй като техните епифизни жлези често са калцирани или не функционират. Степента на калциране на епифиза при африканците е от 5 до 15 процента [sic], азиатците 15 до 25 процента [sic] и европейците 60 до 80 процента [sic]. Това е химическата основа за културните различия между чернокожите и белите [sic]", изразява откровено расистката теория тя.

"Пет: Меланинът дарява чернокожите с по-големи умствени, физически и духовни способности - нещо, което не може да бъде измерено въз основа на евроцентрични стандарти", казва Кларк.

Горното не е редакционна статия от "Файнъл Кол", безплатният вестник на Луис Фаракхан. Това е директен цитат от лицето, което новоизбраният президент Джо Байдън ще постави да отговаря за законите за гражданските права в страната.

Дори в Харвард подобни теории се смятат за побъркани и опасни. След протест в кампуса Кристен Кларк подчерта, че не е задължително да вярва на написаното от самата нея.

Само месец по-късно обаче Кларк кани известния тринидадски антисемит Тони Мартин да говори в кампуса. Мартин, който тогава е професор в колежа Уелсли, е автор на самостоятелно издаден манифест, наречен "Еврейският натиск".

Всъщност, в този манифест професор Тони Мартин хроникира 4ескалиращата еврейска атака" срещу чернокожите.

За феновете на Мартин като Кристен Кларк речта му в Харвард не разочарова. Той напада както евреите като група, така и юдаизма като религия.

Тони Мартин, който се оттегля от Уелсли през 2007 г. и почива през 2013 г., прекарва последните си години, изнасяйки речи пред организации за отричане на Холокоста по теми като "тактики на организираното еврейство за потискане на свободата на словото".

Кристен Кларк категорично одобрява Тони Мартин, казвайки за "Харвард Кримсън":

"Професор Мартин е интелигентен, добре подкован, чернокож интелектуалец, който базира информацията си на безспорни факти."

Според Кристен Кларк антисемитизмът на Тони Мартин се основава на "безспорен факт".

Самата Кристен Кларк никога не е споделяла тези виждания. Те просто са станали по-сложни и по-прикрити при нея.

Миналата година Кларк дори се бори за най-грубия вид расова дискриминация при приемането в колежа. Тогава тя заяви, че е "лудост" федералното правителство да застане на страната на азиатските кандидати, на които е доказано, че им е отказан прием в колеж въз основа на цвета на кожата им.

Говорейки за лудост, в нормална държава някой като Кристен Кларк ще бъде разследван от отдела за граждански права, вместо да бъде поставен да го управлява.

Ще видим дали номинацията на Кларк ще стигне до Сената на Съединените американски щати. Ако това се случи, значи имаме сериозни проблеми.

Превод: ЕС

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Кадър на Байдън: Чернокожите са по-висши "физически и ментално" - Поглед Инфо (pogled.info)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!