Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Pfizer и AstraZeneca проверяват в момента дали ваксините им ще работят! 3-та фаза на проучването приключва на 27 януари 2023 г.! Какво се провежда в момента - ваксинация или клинично проучване на ваксина?

СЪЩОТО КАТО У НАС, АМА НЯМА НИЩО ОБЩО*

Току що приключи пресконференцията на премиера на Великобритания Борис Джонсън и проф. Ван-Там**, ръководител на британския НОЩ. Те, за разлика от нашите управляващи, отговориха на журналистическите въпроси почтено и казаха истината в прав текст:

• трябва да имаме търпение още няколко месеца, за да се види дали ваксината ще проработи и за колко дълго;

• не е ясно дали ще намали броя на тежките случаи;

• не може да се каже дали ваксинираните ще предават вируса и ще заразяват;

• все още няма отговор на въпроса дали ваксината ще предотврати разпространението на вируса;

• Pfizer и AstraZeneca проверяват в момента дали ваксините им ще работят и по отношение на двата нови щама на коронавируса - Британския и Южно африканския, но това ще отнеме поне няколко седмици.

В България, обаче, членовете на НОЩ и сервилните пропагандатори на управляващите знаят отговорите на всички тези въпроси, дори преди Pfizer-BioNTech да са получили данните от 3-та фаза на проучването си, което ще приключи на 27 януари 2023 г.

Сигурно защото ЗВЕЗДИТЕ ИМ ГО ГОВОРЯТ, или така им е наредено. Остана само

един малък проблем - да има и кой да им вярва. /Facebook

Проф. Витанов кърти мивки и обещава сякаш нещо от него да зависи: С ваксината до края на 2021 г. ще сме се справили с COVID-19! "Всеки ваксиниран е пирон в ковчега на вируса!"

След 5-6 месеца ще започне масовата ваксинация срещу коронавируса и до края на 2021 г. ще сме се справили с инфекцията, особено в медицинската част, закова математикът на щаба за борба с COVID-19 проф. Николай Витанов. (Да плачеш ли, да се смееш ли?)

Какво се провежда в момента - ваксинация или клинично проучване на ваксина?

Много народ, знаещ и незнаещ, се изказа за ваксините на Pfizer-BioNTech, за тяхната ефикасност и безопасност, за възможността да ни предпазят от заразяване със SARS-COV-2, както и да предотвратят разпространението на вируса. Не стана ясно едно: какво сме в момента - хора за чието здраве правителството се грижи, или участници в проучване за което ние плащаме, а друг "яко" печели.

Е, това което виждате по-долу е официалната регистрация на трите фази на клиничното изпитаване на ваксината, кой го е регистрирал и какви са сроковете за неговото провеждане. Проучването е двойно сляпо, т.е. някои хора ще получат ваксина, а други плацебо (вероятно физиологичен разтвор) като няма да знаят кой какво е получил. Нашата страна, според обявеното от Ангел Кунчев, трябва да наблюдава минимум 1000 души до 27 януари 2023г, както става ясно и от заявлението за регистрация на клиничното изпитване.

Така че, излишно е да се нападаме заради ваксината на Pfizer или заради решението на правителството да ни ваксинира "доброволно" - ние всички сме от една и съща страна ... от другата.

Извадка от протокола за регистрация на клинично проучване, всички останали подробности можете да видите в прикачения файл:

"Официално заглавие:

ФАЗА 1/2/3, КОНТРОЛИРАНО С ПЛАЦЕБО, РАНДОМИЗИРАНО, ДВОЙНО СЛЯПО, ИЗСЛЕДВАНЕ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ДОЗАТА, ЗА ОЦЕНКА НА БЕЗОПАСНОСТТА, ДОПУСТИМОСТТА, ИМУНОГЕННОСТТА И ЕФЕКТИВНОСТТА НА SARS-COV-2 РНК ВАКСИНА СРЕЩУ КОВИД-19 ЗА ЗДРАВИ ЛИЦА.

Спонсор:

BioNTech SE

Сътрудник:

Pfizer

Информация, предоставена от (отговорната страна):

BioNTech SE

Действителна начална дата на проучването: 29 април 2020 г.

Очаквана първична дата на завършване: 30 юли 2021 г.

Очаквана дата на завършване на проучването: 27 януари 2023 г."/ Facebook

Антония Първанова

* По оня виц дето шопът обяснявал какво е крокодил - същото като крава, ама няма нищо общо.

** Професор Джонатан Стафорд Нгуен Ван-Там MBE е британски специалист по грип, включително неговата епидемиология, предаване, ваксинология, антивирусни лекарства и готовност за пандемия. Проф. Ван-Там е консултант по инфлуенца на СЗО от 2004 г. и заместник-главен медицински директор на Англия от 2 октомври 2017 г.

НЕ Е ПОРЕДНИЯТ УДОБЕН ХИРУРГ!!!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!