Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пандемия завинаги: Председателят на СЗО призова света да се готви за нови пандемии

Директорът на Световната здравна организация (СЗО) е НАСИЛСТВЕН ЕТИОПСКИ КОМУНИСТ (budnaera.com)

/Поглед.инфо/ Генералният директор на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Аданом Гебресус

Нобелов кандидат: Шефът-комунист на СЗО да се разследва в Хага за геноцид (budnaera.com)

призова глобалната общност да укрепи здравните системи и да се подготви за нови пандемии и извънредни ситуации.

Ръководителят на СЗО обяви това по време на видео обръщение в събота, 26 декември.

Тедрос Аданом Гебресус записа посланието в чест на Международния ден за борба с епидемията, който ще се проведе за първи път тази година на 27 декември, в съответствие с резолюцията на Общото събрание на ООН, приета на 7 декември.

Целта на събитията, които ще се проведат в този ден, е да привлекат общественото внимание към проблемите за предотвратяване на епидемии.

Той се обърна към световната общност, като каза, че вече е трудно да си представим, че преди година никой не е знаел нищо за коронавируса.

Но „през годините се появиха много доклади, рецензии и препоръки, които казват, че светът не е подготвен за пандемията“.

Той също така отбеляза, че пандемията е показала „тясна връзка между здравето на хората, животните и планетата“.

Според него това не е последната епидемия в света, затова е необходимо да се развиват медицински системи и да се насочат усилия за предотвратяване на

извънредни ситуации.

В същото време е необходимо да се вземат предвид „критичните взаимодействия между хората и животните, както и екзистенциалните заплахи, свързани с изменението на климата“.

По-рано в осем европейски държави бе открит новият щам британски коронавирус.

Също така беше съобщено, че повече от 80 милиона души вече са били заразени с коронавирус по време на цялата пандемия.

Превод: В. Сергеев

---

Защо през 2015г. Националният здравен институт при администрацията на Обама, е изпратил над 3,7 милиона долара безвъзмездни средства в лабораторията Ухан в Китай? Освен това, тази значителна сума пари бе одобрена от д-р Антъни Фаучи За тези, които не знаят кой е д-р Фаучи / Fauci, той е директор на Националния институт по алергия и инфекциозни болести от 1984г. и до днес. Но неговата политическа позиция и научна реторика винаги са били под въпрос, тъй като многократно са били излагани публично в опозиция срещу посоката на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп. Има ли връзка между тези дарени пари и настоящата глобална криза, с която се сблъскваме в рамките на пандемията Covid-19? Защо администрацията на Обама финансира лабораторията на Ухан? Защо д-р Антъни Фаучи под часовника на Обама одобрява милиони, които да бъдат изпратени в лабораторията Ухан в Китай 2015г.? Истината ще ни освободи. Има доклад на Рокфелер от 2010г., публикуван от Фондация Рокфелер, озаглавен "Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие". И в този доклад има раздел, наречен LOCK STEP на стр.18. Lock Step ясно следи стъпка по стъпка програмата на Дълбоката държава, включваща дирижирания план за пускане на Ковид-19 в света. Има няколко видеоклипа, които представят действителния документ на Рокфелер (ще го пусна в коментар) и помагат да се детайлизират какви инкриминиращи доказателства свързват Ковид-19 с Дълбоката държава и д-р Фаучи и останалата част от К.а.б.а.л.

На президента Тръмп и довереният му екип от Алианса е бил известен този план за пандемията на Дълб. държава и

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Пандемия завинаги: Председателят на СЗО призова света да се готви за нови пандемии - Поглед Инфо (pogled.info)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!