Директорът на Световната здравна организация (СЗО) е НАСИЛСТВЕН ЕТИОПСКИ КОМУНИСТ

Световната здравна организация (СЗО) помогна на Пекин да скрие COVID-19

Генералният директор на Световната здравна организация (СЗО) е бивш член на насилствена революционна комунистическа партия в Етиопия и е обвинен в личното надзираване на екстрадицията на дисиденти, които са били затворени и измъчвани, съобщава Zero Hedge.

Тедрос Адханом Гебрейес нееднократно е отеквал пропагандата на Китайската комунистическа партия (ККП) и непрекъснато възхвалява реакцията на Пекин относно COVID-19. СЗО, под ръководството на Адханом, усили пропагандата на ККП до 14 януари, че няма предаване на COVID-19 „от човек на човек“, въпреки че информация за това се е появила още през декември.

Адханом беше назначен на длъжността си в СЗО с помощта на ККП, след като той е прикривал за огнищата от холера в родния си Египет. След това Адханом е назначил диктатора и виновник за масови убийства Робърт Мугабе като „посланик на добрата воля“ в СЗО.

Както обяснява Джон Мартин в „Престъпленията на Тедрос Адханом“, по време на своето пребиваване в Етиопия сегашният шеф на СЗО е член на Тигрейския народен освободителен фронт (TPLF), насилствена комунистическа революционна партия, която е посочена като терористична организация от правителството на САЩ през 90-те години.

Адханом е бил трети по важност член на постоянния комитет на Политбюро в TPLF. TPLF участва в „систематична дискриминация и нарушаване на човешките права“ и е обвинен за изчезването на 2 милиона души, свързани с опозиционната партия.

След като е назначен за външен министър на Етиопия през 2012 г., дисидентите и журналистите в цялата страна са подложени на жестока репресия от правителството, което кара мнозина да избягат от страната. Адханом е лично отговорен за преговорите за екстрадиция на тези дисиденти обратно в Етиопия, много от които впоследствие са затворени и измъчвани.

Адханом ще продължи да подкрепя насилствените комунистически режими, независимо от глобалните страдания, причинени пряко от ККП. В един справедлив свят обаче „Тедрос и неговите съмишленици ще бъдат изправени пред Международния наказателен съд, ще са съдени за престъпленията им и ако бъдат признати за виновни, ще трябва да прекарат остатъка от живота си в затвора“, заключава Мартин.

Световната здравна организация (СЗО) помогна на Пекин да скрие COVID-19

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!