Комунистите на Байдън наели американската мафия да фалшифицира изборите за победата на комунизма

/Поглед.инфо/ Президентските избори в САЩ приемат нов и доста неочакван обрат: кандидатът Джо Байдън го изгориха до бюлетина. Оказва се, че демократите са платили три милиона долара на местната мафия за фалшиви гласове на избирателите.

Главатарят на мафията във Филаделфия Джо Мерлино разказа, че представителите на Демократическата партия на САЩ са наели хората му за фалшифициране на изборите. В крайна сметка местните бандити изписват около 300 хиляди фалшиви бюлетини с отметка пред фамилията “Байдън”. Всеки такъв лист струва 10 долара.

Членовете на мафията от сутрин до вечер са запълвали бюлетините в една частна квартира, за което съобщава изданието “Бъфало Хроникъл”. Също така разказват и за решението да издигнат за министър на образованието съпругата на демократа Джил Байдън.

Самият Мерлино е готов да даде показания в съда за изготвянето на фалшивите гласове в замяна на амнистия. Също така е интересно дали изобщо е имало реални гласове за демократа, предвид мафиотските фалшификации, както и гласовете на хората, отдавна напуснали този свят?  

Превод: В. Сергеев

Изборните резултати разкриват битката между свободата и комунизма – Избор между доброто и злото

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...