Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изборните резултати разкриват битката между свободата и комунизма – Избор между доброто и злото

(Tom Pennington/Getty Images)

(Tom Pennington/Getty Images)

Избор, който надхвърля десни и леви в политиката

Editorial Board

Когато основателите на нашия вестник избягаха от комунистическия режим, за да дойдат в Америка, те никога не очакваха, че тази велика нация един ден ще се превърне във фокусна точка на битката между комунизма и свободата.

Много американци вярват, че комунизмът е абстрактно понятие, нещо, което засяга само далечни нации, без да осъзнават, че той вече е пристигнал на прага ни.

Комунизмът се разпространи в Америка под имена като социализъм, прогресивизъм, либерализъм, неомарксизъм и т.н., в бавен процес в продължение на десетилетия от систематично подриване първо от Съветския съюз, а сега от Китайската комунистическа партия (ККП).

Тази кумулативна битка за бъдещето на Америка - а заедно с нея и на останалия свят - сега стига кулминационната си точка с президентските избори в САЩ.

Това е конфликт, който надхвърля партийността и партийната принадлежност.

Вярата в Бог винаги е била от основно значение за Америка. Ранните колониалисти са избягали в Съединените щати, за да могат свободно да изповядват своята религия. Съединените щати са основани на вярата, че всички сме създадени от Бог равни и нашите права са ни дадени от Създателя. Мотото на САЩ е „В Бог се доверяваме“.

Вярата в Бог и принципите, извлечени от тази вяра, са основните причини, поради които Съединените щати могат да се радват на свобода, демокрация и просперитет, както и защо Съединените щати са станали нацията, която са днес.

В тази велика традиция гласуването е свещен дълг, при който всеки гражданин може да поеме отговорност за това кой управлява. Тази година рекорден брой американци гласуваха да изберат следващия си лидер.

От това научихме, че този процес е подриван. Появиха се многобройни достоверни твърдения за измами с избиратели, сочещи към системни усилия за промяна на резултата от изборите.

Крайната левица и комунистическият дявол зад нея - същата сила, която Карл Маркс някога определи като бродеща из Европа - използват лъжи, измами и манипулации в опита си да лишат хората от техните права и свободи.

Една от двете големи американски партии, Демократическата партия, вече не е политическата партия, която беше. През десетилетията тя постепенно е била проникната от същата марксистка идеология, която е създала най-бруталните и репресивни комунистически режими в историята.

Комунистическата идеология, включително социализмът и свързаните с него идеи, не е нормална идеология. Това е идеологията, която е причинила неестествената смърт на поне 100 милиона души в света.

Комунистическата идеология използва привидно праведни понятия, като „равенство“ и „политическа коректност“, за да обърква хората. Тази идеология е проникнала във всички области на нашето общество, включително образованието, медиите и изкуството. Тя безскрупулно унищожава всичко традиционно, включително вярата, религията, морала, културата, семейството, изкуството, образованието, закона и т.н., и кара хората да изпадат в морална развратност.

Това е идеологията на тоталитаризма, която изтласка в бездната някога процъфтяващи нации като Венецуела и която успя да унищожи култура от 5000 години в Китай, където хората се обърнаха от вяра в божественото към преданост към държавата.

Тя е за систематичното премахване на всичко добро, за което се застъпва човечеството. Тя е диаметрално противоположна на добротата, справедливостта, истината и състраданието.

Тя не само е корумпирала духа на хората и тяхната праведна вяра в Бог, но и е докарала американския народ и цялото човечество до ръба на пропастта.

Избор между доброто и злото

Това е конфликт, който надхвърля всякакви партийни линии, това е битка за избора дали ние като американци ще можем да останем верни на нашите основополагащи принципи и ще следваме Божията воля, или ще се подчиним на сили, които се стремят да контролират и унищожават нашите най-основни права.

Това не е нещо, което казваме с лека ръка; тъй като нашите основатели са преживели комунистическия тоталитаризъм, те разбират неговата разрушителна сила.

Като медийна организация ние сме независими и не заемаме позиции по политически въпроси или кандидати, а по-скоро се застъпваме за истината и справедливостта.

Сега Америка е стигнала до ръба на комунистическата бездна.

В центъра на тази битка сега е президентът Доналд Тръмп, който ясно каза „не“ на социализма и комунизма, и сложи край на десетилетията от компромиси с китайския режим, като предприе общонационални мерки за противодействие на неговото влияние и проникване.

Тръмп конфронтира ККП в този критичен исторически момент.

За комунистически Китай траекторията е ясна: Тръмп е американски президент, който цени традицията и се противопоставя на комунизма, и докато той ръководи, китайският режим знае, че няма да успее в десетилетната си цел да свали Америка и останалата част от свободния свят.

Пред вратата ни е комунистически Китай, готов да поеме властта. През десетилетията ККП внимателно проучва системата на САЩ и сега успешно се възползва от нашето отворено общество, за да проникне в страната ни.

Вътрешно имаме крайно леви групи като Black Lives Matter и Antifa, които организират протести и бунтове. Движението е подобно на Културната революция на ККП, която унищожи културното наследство и традициите в Китай. Това е антиамериканско движение, точно както Културната революция беше антикитайска. Сърцевината на идеологията на движението не се различава от тази на комунистическото движение в Китай и върви ръка за ръка с ККП, готова да подкопае Америка.

Въздействието на тези избори е дълбоко. На хората, правителствата и организациите по света стана ясно, че те трябва да решат дали ще застанат с комунистическия дявол или с традицията и универсалните ценности.

Все повече хора осъзнават, че изборите през 2020 г. в САЩ не са двустранна битка, не са спор между Тръмп и Байдън, а битка между традицията и социализма, битка между доброто и злото, битка между божественото и комунистическия дявол.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.theepochtimes.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!