Джуди Халваджиян: Борисов, БЕЗСРАМНИКО, медиците изнемогват, бизнесът е пред фалит. Жалко, че още си премиер, но ще поправим тази грешка!

Бойко Борисов най-накрая се научи как да си слага правилно маската.

Проф. Чалъков за COVID-19: Резултатът е най-плачевен в страните, в които се носят маски

„Борисов, безсрамнико!!! Веднага трябва да разпоредиш по-строги и категорични мерки в борбата с Covid 19. В целия свят взимат такива, само ти си тарикат (както винаги)! Е, да, да взимаш непопулярни решения, но в същото време полезни и неизбежни не е в твой стил.“

С тези остри думи се обръща към премиера Бойко Борисов известният продуцент Джуди Халваджиян, видя Narod.bg.

„Нали все пак трябва да запазиш някакъв електорат. Добрият управник трябва да е визионер и правилно да програмира и организира процесите, само и единствено в интерес на обществото – неща, които никога не си притежавал като качества. За теб винаги е било приоритет твоето собствено оцеляване! 6 месеца загубени във безсмислени предизборни обиколки с джипката, 6 месеца загубени в удържане на властта и заслужените протести, вместо да се измисли правилната стратегия за следващата вълна от този коварен вирус!!!“, пише още Халваджиян във фейсбук страницата си.

Медиците изнемогват, бизнесът е пред фалит (трябват финансови помощи, които изразходваш само и единствено предизборно), много хора умират, а ти както винаги в тези моменти се криеш зад отговорността на други (е ако е за похвала си първи). Много жалко, че човек като теб все още е на тази позиция, искрено се надявам тази дългогодишна грешка да бъде поправена съвсем скоро“, завършва Джуди Халваджиян.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...