Коронният номер на Борисов и Турски поток: От днес съм положителен с COVID-19

Image may contain: 1 person, text that says 'списък с контактните лица на баце: 1. пашата 5. братовчеда ради 2. маджо 6. момата от 3. маргините 7. кмета на симитли барселона 4. домусчиев 8. шиши и доган'

https://www.facebook.com/TerminalniKolaji

ПРЕДВИДИХМЕ ГО!
Преди два дни предупредих да следите действията на БОЕЦ по Турски поток и "короната" на Борисов!

И ето:

Истина или НЕ, премиерът Бойко Борисов съобщи, че тестът му за коронавирус е положителен. Това съобщи самият той във Фейсбук.

„Въпреки, че РЗИ официално ми свали карантината, още в петък отложих всички срещи и публични прояви за предстоящите дни. След два PCR теста, от днес съм положителен с COVID-19. Като цяло имам общо неразположение, към момента по преценка на лекарите оставам на домашно лечение. Всички контактни с мен са подадени на РЗИ. Сигурен съм, че спазвайки мерките, заедно ще се справим“, пише Борисов.  

Припомняме ви, че вчера РЗИ му свали карантината. По думите на шефа на РЗИ-София  д-р Данчо Пенчев двата последователни отрицателни теста, които са дали президентът и премиерът, са след инкубационния период, през който може да се развие заболяването. Това доказва, че и двамата не са заразени, мотивира се РЗИ.

 

 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...