Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Коронният номер на Борисов и Турски поток: От днес съм положителен с COVID-19

Image may contain: 1 person, text that says 'списък с контактните лица на баце: 1. пашата 5. братовчеда ради 2. маджо 6. момата от 3. маргините 7. кмета на симитли барселона 4. домусчиев 8. шиши и доган'

https://www.facebook.com/TerminalniKolaji

ПРЕДВИДИХМЕ ГО!
Преди два дни предупредих да следите действията на БОЕЦ по Турски поток и "короната" на Борисов!

И ето:

Истина или НЕ, премиерът Бойко Борисов съобщи, че тестът му за коронавирус е положителен. Това съобщи самият той във Фейсбук.

„Въпреки, че РЗИ официално ми свали карантината, още в петък отложих всички срещи и публични прояви за предстоящите дни. След два PCR теста, от днес съм положителен с COVID-19. Като цяло имам общо неразположение, към момента по преценка на лекарите оставам на домашно лечение. Всички контактни с мен са подадени на РЗИ. Сигурен съм, че спазвайки мерките, заедно ще се справим“, пише Борисов.  

Припомняме ви, че вчера РЗИ му свали карантината. По думите на шефа на РЗИ-София  д-р Данчо Пенчев двата последователни отрицателни теста, които са дали президентът и премиерът, са след инкубационния период, през който може да се развие заболяването. Това доказва, че и двамата не са заразени, мотивира се РЗИ.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!