Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Предупредих да следите "короната" на Борисов... Бай Ставри го чака, да го "карантинира"

ПРЕДВИДИХМЕ ГО!

Преди два дни предупредих да следите действията на БОЕЦ по Турски поток и "короната" на Борисов! Ще забележите връзката. Колкото повече ровим в това блато, толкова по-тежко ще е "състоянието" на Буда.

ОЩЕ УТРЕ темата ще придобие допълнителен "международен отзвук", като това е само началото на края на "потока", което означава и на Борисов . Сам ще се удави в собствените си зависимости, страхове и алчност.

Във вторник си предвидете свободно време, за да наблюдавате поредните гърчове на мафията по "тръбата". Сряда и четвъртък също няма да са "празни". А за петък си освободете деня, защото ще се наложи да попътувате.

Турски поток е най-големият грабеж през последните десетилетия. Борисов извърши национално предателство, каквото дори Виденов и Орешарски не посмяха.

Обещанието пред Путин и Ердоган и реалзирането на този проект е цената за оцеляването на Борисов, както и цената, кяото ние плащаме за дълговете на Пеевски към руската мафия. Борисов ни загробва с десетилетия енергийна зависмост и робия пред режима на Путин.

Почти 4 милиарда одрани от гърба на българите отиват в джобовете на Путин, Ердоган, Лукашенко, Борисов и Пеевски.

Няма начин!

Това, което уж бе най-силното му оръжие и гаранция, че ще запази властта си, се превърща в ахилесова пета за Буда. След години битки, стотици протести, акции и сигнали, БОЕЦ усетихме слабото място на мафията - руските зависимости и енергийните проекти за милиарди. Тази битка крие огромни рискове, защото се изправяме срещу интереси за милиарди, зависимости, които са налагани с десетилетия и враг, който е способен на всичко. В същото време, ако спечелим, то това ще е пълна катастрофа за мафията и истински успех за гражданите. Сега фокусираме цялата си дейност и сили в тази посока, а заплахите към нас и лъжите на управляващите само доказват, че сме на прав път.

"Турски поток" ще се превърне в "Путински Новичок" за Борисов.

Битката продължава! Следете действията на БОЕЦ и бъдете готови да ни последвате. Следете и Борисов и го пазете... да не избяга. Бай Ставри го чака, да го "карантинира" за дълго.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Georgi Borisov Georgiev

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!