Предупредих да следите "короната" на Борисов... Бай Ставри го чака, да го "карантинира"

ПРЕДВИДИХМЕ ГО!

Преди два дни предупредих да следите действията на БОЕЦ по Турски поток и "короната" на Борисов! Ще забележите връзката. Колкото повече ровим в това блато, толкова по-тежко ще е "състоянието" на Буда.

ОЩЕ УТРЕ темата ще придобие допълнителен "международен отзвук", като това е само началото на края на "потока", което означава и на Борисов . Сам ще се удави в собствените си зависимости, страхове и алчност.

Във вторник си предвидете свободно време, за да наблюдавате поредните гърчове на мафията по "тръбата". Сряда и четвъртък също няма да са "празни". А за петък си освободете деня, защото ще се наложи да попътувате.

Турски поток е най-големият грабеж през последните десетилетия. Борисов извърши национално предателство, каквото дори Виденов и Орешарски не посмяха.

Обещанието пред Путин и Ердоган и реалзирането на този проект е цената за оцеляването на Борисов, както и цената, кяото ние плащаме за дълговете на Пеевски към руската мафия. Борисов ни загробва с десетилетия енергийна зависмост и робия пред режима на Путин.

Почти 4 милиарда одрани от гърба на българите отиват в джобовете на Путин, Ердоган, Лукашенко, Борисов и Пеевски.

Няма начин!

Това, което уж бе най-силното му оръжие и гаранция, че ще запази властта си, се превърща в ахилесова пета за Буда. След години битки, стотици протести, акции и сигнали, БОЕЦ усетихме слабото място на мафията - руските зависимости и енергийните проекти за милиарди. Тази битка крие огромни рискове, защото се изправяме срещу интереси за милиарди, зависимости, които са налагани с десетилетия и враг, който е способен на всичко. В същото време, ако спечелим, то това ще е пълна катастрофа за мафията и истински успех за гражданите. Сега фокусираме цялата си дейност и сили в тази посока, а заплахите към нас и лъжите на управляващите само доказват, че сме на прав път.

"Турски поток" ще се превърне в "Путински Новичок" за Борисов.

Битката продължава! Следете действията на БОЕЦ и бъдете готови да ни последвате. Следете и Борисов и го пазете... да не избяга. Бай Ставри го чака, да го "карантинира" за дълго.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Georgi Borisov Georgiev

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...