Господин Борисов, спирал ли Ви е гладен човек?

Как се става Бойко Борисов – член на БКП от 18-годишна възраст, комсомолски секретар, майор от УБО и... МК

Господин Борисов, когато и Вас Ви спре възрастна жена на улицата, погледне Ви, извини се за “неудобството” и със сълзи в очите Ви помоли за помощ, защото е гладна, тогава елате и със същата егоцентричност се похвалете, че всеки месец раздавате по 50 лева на пенсионерите.

Защото, господин Борисов, аз не бих могла, ако бях на Ваше място. 

Не и с тази самоувереност. Защото това ясно показа, че аз и Вие живеем в паралелни реалности. 

Защото във Вашия свят тази жена е получила 50 лева и животът й е бил уреден. Но в моя тази възрастна жена искаше две простички неща - фиде и месо. За да си направи супа. А нямаше с какво да си ги купи. 

Не знам колко време е гладувала. Знам само с каква ярост се сви сърцето ми, когато ме погледна и ме помоли за помощ. Сетих се и за моята баба, която е далеч в провинциалния град. Тя също е пенсионер, господин Борисов. Да е жива и здрава. И аз да съм жива и здрава, за да мога да й помагам. Защото, господин Борисов, в моята България тя не би могла да се справи сама. 

Затова предложих на възрастната жена да й купя най-необходимото. Храна за оцеляване, господин Борисов. Защото пенсионерите в моята България са принудени да оцеляват. Купих й и баклава, за да подслади поне малко горчивия живот, който е принудена да води моята България, господин Борисов. Онази, в която Вие сте премиер, но тази жена не може да си купи хляб. Защото очевидно, господин Борисов, Вашите допълнителни 50 лева не са били достатъчни към и без това мизерната й пенсия.Вие знаете ли колко струва един хляб, господин Борисов? 

Това не е помощ, господин премиер. Това са подаяния. Огризки. Подигравка. 

Има нещо, което във Вашата реалност отсъства, господин Борисов. И то е гладният човек.

Джесика Вълчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...