Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мутро-комунистически номера: Бойко Чекмеджето прати роми да опорочат протеста за 30 лв. на калпак!

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

Бойко с бандитско-комунистическа откровеност: НЯМА ПО-ПРИЯТНО НЕЩО ОТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ, ПОВЯРВАЙТЕ (вижте есенцията на мутро-комунистическата философия)

Ето как Бойко, един от най-младите комунисти в България, ВИ пази от „комунистите” или комунистите от ВАС – Напуснал МВР, защото ПРЕДПОЧЕЛ ДА ОСТАНЕ КОМУНИСТ (ФРАПИРАЩИ СНИМКИ)

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Пореден резил на ГЕРБ в опит да опазят престъпната си власт – както при протеста срещу назначаването на Иван Гешев за главен прокурор, така и днес Бойко Борисов изпрати група роми, за да опорочат гнева народен, предаде репортер на Narod.bg.

Протестът срещу Гешев се проведе пред Съдебна палата през септември миналата година. Тогава наведнъж се изсипа тълпи роми, които се опитаха да се слеят с демонстрантите, но не им беше позволено, тъй като протестиращите се разграничиха от тях. Около 200 мъже, представители на циганския етнос, стояха близо два часа като част от декора, а след това заедно си тръгнаха. Както коментираха потребителите в социалните мрежи: за 30 лева на калпак – толкова, установи репортерът на Narod.bg.

Днес станахме свидетели на същото. Един катун цигани се изсипа на площад „Независимост”.

Сред тях по-наблюдателните граждани откриха вече познати лица от контрапротеста, който се състоя в началото на демонстрациите преди два месеца.

Защитниците на мутрите в ГЕРБ са едни и същи, твърдят очевидци на резила. Електоратът на Бойко отново заработи по 30 лева на калпак. Колко ли отчаян е премиерът, щом вече действа толкова прозрачно, че не го интересува колко смешен и безсилен изглежда в очите на всички, питат пред Narod.bg разгневени протестиращи.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!