Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко даде рецептата: На 2 септември излизайте на улицата, за да падне правителството...

само, че рецептата му е от 2013 г. за да дойде Той и неговата КОМПАРТИЯ ГЕРБ на власт

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Той е член на Българската комунистическа партия

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Осъдете комунизма и ВИЕ

"Политическата ситуация в страната е напрегната. Намираме се в политическа и институционална криза и трябва да търсим бърз изход от нея. Колкото повече хора излязат на улицата тези дни, толкова по-бързо това правителство ще си отиде, посочва председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в изявление по повод предстоящата парламентарна сесия.

Държавата не работи, институциите са блокирани, БСП прави собствената си политика „на заем“ и на гърба на всички българи и техните деца, които трябва да изплащат дълговете й.100-те дни на правителството показаха, че то не може да решава проблеми, но чудесно се справя със създаването на проблеми. Продължаването на неговото съществуване крие рискове за страната и нейното бъдеще"

Думите са на Бойко Борисов точно на знаковата дата 2 септември, но през 2013 г., цитиран от OFFnews.bg

Ето какво още казва той:

"Отхвърляме предложението на Сергей Станишев за съгласие по предложените от него национални приоритети. Те са изработени в неговия кабинет и не са известни на политическите и гражданските организации, на президента, на широката общественост. Националните приоритети не могат да бъдат формулирани и наложени от един непопулярен лидер или от партии с ниска обществена подкрепа и загубено доверие, посочва лидерът на ГЕРБ.

Приемаме исканията на протестиращите като основателни и справедливи. Солидарни сме с тях и изразяваме уважение към упоритостта и последователността на усилията на всички, които 80 дни не се отказват от протестите. Приемаме призива за незабавна оставка на правителството и се обявяваме за нови избори до края на годината.Присъединяваме се към апела всеки гражданин и всяка партия, които искат оставка на правителството и незабавни избори, да се включи към протестните действия още на 4-ти септември, заявява Борисов.

ГЕРБ ще присъстваме на откриването на есенната сесия на Народното събрание на 4-ти септември, за да призовем за оставката на правителството. Основната цел на ГЕРБ в парламента е да работи за осигуряването и провеждането на предсрочните избори, казва още бившият премиер."

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://petel.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!