Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБер с нива канабис

Нива с канабис откриха полицаите на ГКПП - Златарево до вилата край с. Гега на петричкия общински съветник и секретар на общинската организация на ГЕРБ Георги Александров.

Растенията са били забелязани на 26 август при обход на района с хеликоптер в хода на провеждаща се от няколко дни полицейска операция във връзка с наркопроизводство и наркоразпространение.

При проверка на място на нивата е задържан първият братовчед на Ангелски - Пламен.

По-късно същия ден Георги Ангелски е дал писмени показания в полицията, в които посочва братовчед си като човек, който наглеждал имота.

Оказва се, че Георги Ангелски и брат му Стефан са съсобственици на имението.

Любопитно е, че събитието не е упоменато в ежедневните бюлетини на МВР за криминални прояви. Вероятно Ангелски се опитва да прехвърли отговорността на друг. Вече се появиха съмнения в публични постове, че дори и кметът Бръчков се опитва да потули скандала чрез влияние и власт.

Припомняме, че 49-годишният Г. Ангелски е съветник от ГЕРБ за втори мандат. Бил е шеф на ДАИ. Твърди се, че той е дясната ръка на кмета на община Петрич и общински лидер на ГЕРБ Димитър Бръчков.

Информацията е от в-к Струма. Повече подробности можете да прочетете в снимките от вестника, изпратени ни от наш читател.

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Осъдете комунизма и ВИЕ

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Сачева: ГЕРБ не е дясна партия! България стана полицейска държава... средата е убийствена... 20 г. се занимавали с рекет – ПОДКРЕПЯМ ГИ

Мирише на Комунизъм, прилича на Комунизъм, звучи като Комунизъм... ами хора, ние си живеем в Комунизъм, бе!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://19min.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!